Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Якістю сервісу «ВФК» надзвичайно задоволені у ПП «Полісся»

Одним із пріоритетних напрямків діяльності «Волинської фондової компанії» є гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування, спрямоване на якнайповніше задоволення потреб наших клієнтів.

Сервісна служба компанії «ВФК» - це команда висококваліфікованих професіоналів, що готові оперативно та якісно надавати необхідну допомогу, виконувати складні ремонти та швидко відновлювати працездатність техніки.
У тому, наскільки відповідальною та професійною є сервісна служба «Волинської фондової компанії» нещодавно мали нагоду переконатися аграрії Житомирщини – представники ПП «Полісся», що входить до складу агрохолдингу «Хортиця». А саме, у сучасному сервісному центрі «ВФК», що знаходиться у м. Луцьк було здійснено капітальний ремонт гусеничних тракторів Challenger.

На ремонті у сервісному центрі, який, до речі, є одним із найбільш потужних сервісних центрів по обслуговуванню сільськогосподарської техніки на території Західної України, перебувало відразу три гусеничних трактори – 2 трактори MT 875B та 1 – MT 865 B.

Наші спеціалісти якісно провели капітальний ремонт даної самохідної техніки та підготували її до продуктивної роботи. Зокрема, було здійснено повний капітальний ремонт ходової частини тракторів.

З таким складним та відповідальним завданням сервісна служба «ВФК» впоралась на відмінно: усі три трактори вирушили в господарство в ідеальному стані, мов нові.

Сервісне обслуговування від «ВФК»: швидко, якісно та надійно!!!

Дата: 11 квітня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію