Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Грандіозна подія – Massey Ferguson Open Day 2020 від «Волинської Фондової Компанії».

5 березня 2020 року на території центрального офісу компанії відбувся масштабний Massey Ferguson Open Day 2020 на Волині. Це ексклюзивна подія в межах не лише нашої області, а й України, оскільки один дилер в одному місці презентував 44 одиниці техніки, серед яких було представлено увазі аграріїв 16 одиниць нової, сучасної та потужної сільськогосподарської техніки світових відомих брендів корпорації AGCO, а також 28 одиниць стокової техніки.

 

Серед експонатів були представлені такі одиниці техніки світових брендів, як:

-  трактор Massey Ferguson 8737;

трактор Massey Ferguson 6713;

-  трактор Massey Ferguson 7722;

-  трактор Massey Ferguson 7726;

телескопічний навантажувач Massey Ferguson TH 7035

-  сівалка Massey Ferguson 9180;

-  сівалка Kuhn Espro;

-  сівалка Unia Cayenne;

дискова борона Unia Ares ;

-  розкидач мінеральних добрив Agrex TVX;

-  самохідний обприскувач Kuhn Boxer;

самохідний обприскувач Kuhn Parruda;

комбайн Massey Ferguson 7370.

 

 

 

 

 

 

 

 

На даний захід завітав директор Департаменту агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації – Юрій Горбенко. Також Massey Ferguson OPEN DAY 2020 відвідали  представники всесвітньо відомої американської корпорації «AGCO»  - виробник і дистриб'ютор сільськогосподарської техніки та обладнання, а також запасних частин, а саме, директор з маркетингу корпорації «AGCO» в Східній Європі – Антон Костирко та найпотужніші виробничі підприємства та аграрні компанії як з Волинської області, так і з сусідніх областей, а саме: Рівненської, Львівської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької.

 

 

 

У рамках Massey Ferguson OPEN DAY 2020 усім учасникам заходу була проведена презентація 44 одиниць техніки, оглядова екскурсія по сучасному модернізованому складу запасних частин, де налічується понад 25 000 одиниць та сервісного центру «Волинської Фондової Компанії».  А також, серед зареєстрованих учасників відбувся розіграш п’яти подарункових сертифікатів від «Волинської Фондової Компанії». Щасливчики даного розіграшу отримали подарунки у вигляді:

  1. Знижки -15% на запасні частини.
  2. Знижки -20% на сервісні послуги.
  3. Знижка -2000 євро на трактор Massey Ferguson 8737.
  4. Знижки -1000 євро на телескопічний навантажувач Massey Ferguson TH 7035.
  5. Знижки -500 доларів на трактор Massey Ferguson 6713.

 

 

 

 

Усі учасники заходу мали можливість не лише детально розгледіти усю техніку,  а й поспілкуватись напряму з менеджерами з продажу «Волинської Фондової Компанії», отримати консультації від представників всесвітньо відомої американської корпорації «AGCO» та відпочити душею від трудових буднів. Трішки розважитись аграріям допомагала команда «Be Happy», танцювальне шоу «Дзеркальних людей», лазерне шоу зі скрипкою, шоу-балет «Lime» та виступ чарівної співачки Вікторії Михайлець.

 

 

 

Дата: 17 березня 2020
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію