Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

«Волинська фондова компанія» на виставці «Агро-2018» представила трактори Massey Ferguson!

Як і личить справжньому лідеру аграрного ринку з 25­річним досвідом, «Волинська фондова компанія» представила на виставці АГРО­2018 одну з найбільших експозицій техніки відомих світових брендів спільно з корпорацією АGCО, техніку якої ВФК успішно реалізує й обслуговує впродовж багатьох років.

На загальному стенді корпорації АGCО з техніки Massey Ferguson було представлено п’ять моделей тракторів, комбайн і телескопічний навантажувач. Крім того на стенді ВФК всі, хто хотів, мали нагоду детально познайомитись з трактором MF 7722.

Про представлену на виставці техніку Massey Ferguson розповідає спеціаліст по тракторах корпорації АGCО Микола Гармаш:

До нашого стенду відвідувачі проявили особливо великий інтерес, його відвідало багато аграріїв. Ми, зі свого боку, також раді надати клієнтам додаткову кваліфіковану консультацію.

На виставці ми представили широку лінійку тракторів потужністю від 132 до 340 к. с. Одна з наших новинок – 132­сильний трактор з механічною трансмісією – MF 6713. На сьогодні це наша найпопулярніша модель. Незважаючи на те що продаж цих тракторів розпочався лише в цьому році, ми вже продали їх досить багато. Наші клієнти випробували їх в полі, і наразі ми маємо лише позитивні відгуки. Цей трактор має багато опцій, що полегшують роботу оператора, водночас він залишається дуже простим, надійним і порівняно дешевим. Ця модель ніби перший крок для господарств при переході на імпортну техніку. Гадаю, що по співвідношенню ціна/якість наразі це найкраща пропозиція на ринку.

Зверніть увагу на трактор MF 7720. Ця машина представлена в максимальній комплектації, тут замовлені абсолютно всі можливі опції з ксеноном і амортизованим мостом. Чому чорного кольору? Це забаганка клієнта, що захотів отримати ексклюзивний трактор незвичайного кольору, щоб він був єдиний такий в Україні. Цей трактор доставлений на виставку з господарства, де він уже відпрацював цьогорічну весну. Його замовлено з двоступеневою трансмісією, що дозволяє повністю реалізувати його потужність. І це не лише комфорт оператора, а ще й продуктивність та економічність в полі.

На стенді ВФК знаходиться ще один трактор 77 серії – MF 7722, що оснащений двигуном другого покоління об’ємом 7,4 л з електронним управлінням потужністю 220 к. с. Високі показники потужності, крутного моменту й низька питома витрата пального в широкому діапазоні обертів забезпечують, разом із автоматичною коробкою передач PowerShift Dyna­6 з 24 передачами для руху вперед і назад, максимальну продуктивність трактора.

Ці трактори виробляються на головному заводі Massey Ferguson, що розташований у Франції. Слід зазначити, що сьома лінійка тракторів MF була спеціально розроблена для ефективного використання на різноманітних роботах у багатогалузевих господарствах. Ці трактори адаптовані до будь­яких вимог, оскільки ця марка вирізняється широким вибором щодо потужності, трансмісій, варіантів кабіни, гідравліки тощо.

Оригінальна й краща на сьогодні роботизована трансмісія Dyna­6 24F/24R з перемиканням під навантаженням оснащується системою управління Dyna­Power (динамічне управління потужністю), що дозволяє збільшити подачу потужності при вирішенні особливо складних завдань. Система забезпечує підтримку постійної швидкості при мінімальній витраті пального. Бездоганну роботу причіпного обладнання забезпечує гідравліка з закритим центром (регульованим потоком) продуктивністю 150 л/хв., чотири пари гідровиходів з механічним керуванням та задня триточкова навіска вантажопідйомністю 9 600 кг. Це дозволяє використовувати трактор у важких умовах експлуатації, а секції гідророзподільників оснащені декомпресійною системою, що значно полегшує підключення й відключення устаткування.

В автоматичному режимі система самостійно відключає ВВП при піднятті триточкової навіски або на швидкості понад 25 км/год. і знову вмикається при опусканні навіски. Контролер трансмісії таким чином відстежує роботу ВВП, допомагаючи захистити машину від пошкодження.

Поруч з MF 7720 розташована модель MF 7618. Це трактор потужністю 165 к. с. у досить простій комплектації, але цей трактор по співвідношенню ціна/якість досить привабливий. Асортимент силових агрегатів для серії MF 7600 включає моделі потужністю від 150 до 255 к. с (при 1950 об/хв.). Тому вони використовуються на різноманітних роботах і підходять для різних господарств. 

Ну і наш флагман з номінальною потужністю в 340 к. с. – добре відома модель MF 8737. На тракторі встановлено потужний шестициліндровий двигун AGCO Power об'ємом 8,4 літри з турбокомпресором і проміжним охолоджувачем, з 4 клапанами на циліндр і системою вприскування палива Common Rail, що забезпечує оптимальну потужність і гарантує стабільну роботу в будь­яких умовах.

Цей трактор втілив у собі всі передові технології, покликані скоротити витрату пального й зробити роботу максимально ефективною. Електронне керування двигуном дозволяє проводити безперервне регулювання об’єму й періодичності впорскування пального з урахуванням обертів і навантаження двигуна. Це забезпечує збільшення потужності й суттєву економію пального. Також у стандартну комплектацію тракторів Massey Ferguson серії 8700 включено ряд нових функцій, зокрема, таких як пам’ять обертів двигуна й круїз­контроль.

Унікальна трансмісія Dyna­VT комплектується функцією динамічного управління трактором, що погоджує оберти двигуна й передаточне відношення в трансмісії відповідно до навантаження на трактор. У цьому унікальність її конструкції: немає перемикання шестерень, немає ривків і переривань зчеплення або потужності. Така особливість Dyna­VT гарантує максимальну продуктивність, зниження фізичного навантаження на оператора й оптимальну витрату пального за будь­яких умов.

Амортизована підвіска переднього моста QuadLink на цих тракторах забезпечує чудові тягово­зчіпні властивості при роботі в полі й комфорт при пересуванні дорогами загального користування.

Трактори Massey Ferguson серії 8700 окремо оснащуються агрегатною гідравлічною системою, у якій гідробак не сполучається з трансмісією, що збільшує інтервал заміни оливи й перешкоджає потраплянню брудної оливи в трансмісію. Гідравлічна помпа продуктивністю 205 л/хв. витрачає її виключно на виносну гідравліку, а секції гідророзподільника з електронним управлінням оснащені також декомпресійною системою, що значно полегшує підключення й відключення причіпного обладнання.

На тракторах серії MF 8700 установлена задня триточкова навіска вантажопідйомністю 12 тонн – одна з найбільш вантажопідйомних у класі, що гарантує роботу з будь­яким навісним устаткуванням для цього сегменту тракторів і, звичайно, запас потужності й ресурсу.

Massey Ferguson є надійним партнером для українських аграріїв. Щороку заводи MF виробляють понад 200 тис. машин в усіх сегментах потужності. На даний момент більше 5 млн. тракторів по всьому світу працюють і перебувають на фірмовому обслуговуванні.

«Волинська фондова компанія» вже багато років є надійним партнером корпорації АGCО з продажу техніки Massey Ferguson в Україні. Компанія може запропонувати всю лінійку тракторів MF потужністю від 40 до 370 к. с. Завдяки широкій мережі філій ВФК ефективно працює по всій території України. На сьогоднішній день, окрім центрального офісу, що знаходиться в м. Луцьку, працює ще 7 філій у таких містах як: Київ, Полтава, Вінниця, Одеса, Житомир, Дніпро та Хмельницький. У цих містах розташовані демонстраційні майданчики, де представлено весь спектр техніки від виробників, з якими співпрацює компанія.

Тож купуючи техніку Massey Ferguson у ВФК, ви можете розраховувати на безкоштовне навчання операторів, якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування і, звичайно, довготривалі дружні відносини, бо всі клієнти «Волинської фондової компанії» обов’язково стають їхніми друзями. Така вже склалася традиція.

Дата: 14 червня 2018
Джерело: Журнал «Агробизнес Украина»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію