Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

ТРАКТОР MASSEY FERGUSON 7724 ВІД «ВФК» – НАШ НЕЗАМІННИЙ ПОМІЧНИК!

Трактор Massey Ferguson 7724 від «ВФК» – наш незамінний помічник!

Зима підходить до завершення, і українські сільгоспвиробники вже активно готуються до нового аграрного сезону – передпосівного обробітку ґрунту, посіву, ранньовесняного підживлення. А щоб усі роботи були проведені вчасно та якісно, приводять до ладу необхідну техніку.


Не гають часу і у ФГ «Слава Полісся», що розташоване у Малинському районі на Житомирщині.

Господарство засновано у 2007 році, сьогодні земельний банк налічує близько 1300 гектарів. Основний напрямок діяльності – рослинництво: вирощують зернові культури, соняшник, також займаються овочівництвом.е гають часу і у ФГ «Слава Полісся», що розташоване у Малинському районі на Житомирщині.

Аби дізнатися більше про роботу підприємства, редакція журналу «АгроЕліта» поспілкувалася з головою ФГ «Слава Полісся» В’ячеславом Ярошенком.

– В’ячеславе Петровичу, чому вирішили пов’язати своє життя з сільським господарством?

– Родом я з селянської родини, тож завжди хотів працювати на землі: обробляти, вирощувати, збирати врожай. Підприємство «Слава Полісся» існувало давно і колись було досить успішним, проте, з часом воно занепало: будівлі розвалилися, майно та техніку розкрали…

У 2007 році я вирішив його відродити. Закатав рукави та взявся до роботи: викупив майно, придбав техніку і почав помалу господарювати, відбудовувати ангари, ферми.

Наразі ми займаємось лише вирощуванням с/г культур, але у найближчих планах тваринництво – а саме, розведення ВРХ.

– Минулий рік видався досить непростим для агросектору: погодно-кліматичні умови, економічна криза, світова пандемія…. Як це все вплинуло на Вашу роботу?

– Кожен рік особливий по-своєму, і 2020-ий не став якимось винятком. Головне – не пасувати перед труднощами, а вчитися до них пристосовуватися. Що ми і робимо: попри всі негаразди рік завершили з прибутками!

– Які ґрунти на ваших полях? За якими технологіями обробляєте?

– У нас переважають бідні ґрунти, піщано-золисті, тому працювати на них важко. Ми стараємось максимально орати на зяб, щоб підготувати поля до весняних робіт.

– На Вашу думку, від чого залежить урожайність?

– Вважаю, що врожайність «тримається» на трьох китах. По-перше, це людський фактор, тобто ставлення людини до земельних робіт: основним має бути бажання принести користь землі, не збіднити її, а не отримати величезні прибутки. По-друге, це милість Божа: тобто сприятлива погода, достатня кількість вологи. І ще одна важлива складова успіху  – це надійна техніка, адже лише вона може забезпечити якісний обробіток.

– За якими критеріями обираєте техніку?

– Будь-який транспортний засіб має бути сучасним та новим. Адже чим більше агрегат перебуває у вжитку, тим більше він зношується, простоює, коли потрібно спрацювати швидко, а у фермерів у розпал сезону кожна хвилина на рахунку, потребує значних затрат на ремонт. Нова ж техніка спрацює найкраще, дозволить провести роботи швидко і точно.

– А можете «виділити» якийсь агрегат, який вам найбільше допомагає в роботі?

– Три роки тому ми перебували у пошуках якісного трактора. І менеджер «Волинської Фондової Компанії», з яким ми були знайомі, порадив придбати трактор Massey Ferguson 7724.

Він ознайомив нас з інформацією про цю машину, розповів, в яких господарствах вона є, тож ми поїхали, подивилися, послухали відгуки і вирішили теж придбати.

Своїм вибором дуже задоволені, адже трактор відмінно працює, жодних зауважень до нього наразі немає.

– Для яких робіт використовуєте MF 7724?

– Це наш незамінний помічник, він задіяний у всіх процесах: і на оранці, і при лущильному обробітку, і під час посіву.

– Які його переваги над іншими тракторами?

– У нас є багато техніки, тож порівняти маємо з чим. Основна перевага цієї машини – чудове співвідношення «ціна/якість».

– А як щодо сервісного обслуговування?

– Як я вже казав, за три роки експлуатації проблем з трактором не було. Що ж стосується в загальному сервісного обслуговування від «ВФК», то цій компанії я можу поставити високу оцінку: працівники досвідчені, людяні, завжди готові в найкоротші терміни прийти на допомогу, проконсультувати, підтримати. Нам дуже подобається працювати з ними, тому надалі співпрацю плануємо розширювати. 

Менеджер «Волинської Фондової Компанії» по Житомирській області про трактор Massey Ferguson 7724:

«Серія тракторів MF 7700 виробництва Massey Ferguson була спеціально розроблена для задоволення потреб робітників сільського господарства, незалежно від сфери та умов ведення сільського господарства.

Трактор Massey Ferguson 7724 оснащений 6-ти циліндровим двигуном другого покоління AGCO Power об’ємом 7.4 л з електронним управлінням.

Експлуатація двигунів AGCO Power з найнижчою витратою палива і системою вихлопу, що не вимагає обслуговування, має низьку вартість. Режим трансмісії Super Eco додатково скорочує витрати на паливо в дорожніх умовах застосування, в той час як система автоматичного рульового управління Auto-Guide зменшує перекриття. Просте і зручне щоденне обслуговування скорочує витрати на обслуговування.

Максимальна потужність 235 к.с.

Високі показники потужності, крутного моменту і низька питома витрата палива в широкому діапазоні обертів сприяють максимальній продуктивності трактора.

Максимальний крутний момент / з системою EPM – 1030 Нм / 1120 Нм.

Завдяки системі EPM трактор автоматично реагує на навантаження, яке на нього здійснюється, і регулює подачу палива відповідно, щоб надати додаткову потужність, коли вам це найбільше потрібно. Вона розроблена для вирішення складних проблем з транспортування і робіт з ВВП, і ця передова електронна система управління двигуном і трансмісією автоматично дозволяє продукувати більше потужності під навантаженням або на швидкості.

Система EPM працює за рахунок електроніки трансмісії, яка моніторить навантаження і умови експлуатації в трансмісії та ВВП відповідно до швидкості руху, навантаження на трансмісію та активації ВВП. Потім ця інформація передається до системи електронного управління двигуном, яка відповідно регулює точну кількість необхідного палива і час, за який його треба подати.

Об’єм паливного баку – 470 л.

Оригінальна роботизована трансмісія Dyna-6, 40 км/год, 24х24 / Dyna-VT, 40 км/год, безступенева з перемиканням під навантаженням оснащується системою управління DTM (Dynamic tractor management), що дозволяє збільшити подачу потужності для вирішення складних завдань. Система забезпечує підтримку постійної швидкості при мінімальній витраті палива.

Гідравлічна система – CCLS 110 л/хв, 200 бар, 4 гідроклапани (CCLS 150л/хв, 5 клапанів опція), дозволяє використовувати трактор у важких умовах експлуатації.

Вантажопідйомність задньої навіски – 9950 кг.

Колісна база має довжину 3 м.

Комфортна панорамна кабіна поєднує у собі високий рівень шумоізоляції, зручний доступ за допомогою великих дверцят, простоту органів управління, що в комплексі сприяє якісній роботі. Підвіска кабіни і нова підвіска переднього мосту сприяють оптимальній їзді на найбільш складних ділянках та полях. Кабіна розроблена для максимальної продуктивності виконання будь-якого завдання та доповнена елементами управління, які забезпечують оптимальну ергономіку, високу функціональність та зменшують зношення техніки».

ТРАКТОР MASSEY FERGUSON 7724 ВІД «ВФК» – НАШ НЕЗАМІННИЙ ПОМІЧНИК!

Дата: 24 лютого 2021
Автор: Анна Артим
Джерело: Журнал «АгроЕліта»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію