Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Початок співпраці "ВФК" із FieldBI!

"Волинська Фондова Компанія" підписала договір з компанією «FieldBI», розробником системи для ефективного управління землями сільськогосподарського призначення «Електронний землевпорядник FieldBI».
 
FieldBI – це система для обліку, візуалізації, аналізу та ефективного управління землями с/г призначення малих фермерських господарств, великих агрокомпаній, а також ОТГ.
 
Система управління земельним банком FieldBI допомагає:
  • ефективно використовувати землі;
  • економити кошти;
  • мати доступ до земельного банку 24/7.
«Сучасний український фермер вже добре розуміє, що шлях до підвищення економічної ефективності це не лише інвестиції у технічні засоби виробництва, але і впровадження інформаційних технологій на підприємстві. І «Волинська Фондова Компанія», йдучи у ногу із часом, пропонує своїм клієнтам додатковий інформаційний продукт, який дозволить максимально ефективно управляти сільгоспземлями та збільшувати свої заробітки», - зазначив директор «Волинської Фондової Компанії» .
 
Генеральний директор та співзасновник «FieldBI» Євген Кугук наголосив, що «унікальна багаторічна експертиза «Волинської Фондової Компанії» не тільки розширить можливості для реалізації та впровадження інформаційної системи, але і підвищить якість роботи з клієнтами».
 
Дата: 14 квітня 2021
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію