Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Демонстрація плідної співпраці «ВФК» та Unia на виставці «АГРО-2018»

Unia – це один з провідних європейських брендів. Широка лінійка сільськогосподарської техніки цього бренду закріпила за собою декілька безперечних  характеристик: надійність, ефективність та приємна ціна – це є ключові вимоги аграрія. З «Волинською фондовою компанією» Unia є давнім партнером, і на виставці «АГРО-2018», яка проходила в Києві 6-10 червня, «ВФК», звісно, в асортименті представила техніку цього бренду. Зокрема, відвідувачі побачили: причіпний обприскувач Europa 3024, розкидач мінеральних добрив та вапна RCW 8200 M, рулонний прес-підбирач Unia DF 1,8 V Eco.

Виставку відвідав закордонний гість Міхал Стахлевський, менеджер з розвитку мережі з продажу техніки Unia. Редакції журналу «АгроЕліта» випала чудова нагода з ним поспілкуватися.

Міхал Стахлевський:

– У нас працює 4 заводи. Ми пропонуємо аграріям широкий спектр техніки за напрямками: різні технології обробки землі, посів, розкидання добрив, обприскування, сінозаготівля, силоси для зберігання зерна тощо. Вся ця техніка представлена в Україні.

– Розкажіть про Вашу спіпрацю з «ВФК».

– Ми працюємо з ними вже дуже давно, і в цьому плідному партнерстві багато чого досягли, завдяки «ВФК» на український ринок прийшли наші новітні технології. Україна – це великий аграрний ринок, ми бачимо, що фермери шукають якісну техніку та широкий спектр сервісних послуг, хочуть бути ближче до постачальника техніки.

– Які новинки цього року представить завод Unia?

– Слід підкреслити, що є різні типи новинок. Одна справа, коли ми виводимо на ринок повністю нову модель, а інша справа – і не менш важлива – це постійне вдосконалення деталей у моделях, що вже існують. Це помітно для клієнтів, які вже добре працюють з технікою Unia. І це є наш постійний шлях вдосконалень. У 2018 році ми випускаємо нову модель розкидача мінеральних добрив з серії RCW – найбільшу в даній лінійці, з об’ємом бункера 12 тис. л. Також плануємо випустити нову модель обприскувача Europa. Загалом розвиток технологій іде у бік точної роботи та дистанційного управління технікою, і ми теж рухаємося у цьому напрямку.

– Які Ваші враження від виставки «АГРО»?

– Дуже гарна виставка, я вельми задоволений, що я тут. Бачу, що наш розвиток на українському ринку є перспективним.

Прес-підбирачі від Unia – злагоджена робота без зупинок

Завод Unia виробляє великий асортимент різноманітних прес-підбирачів – з різними видами камер, зі сталим та змінним діаметром рулонів, із задньою системою обв’язки або без неї, з обв’язуванням шпагатом або сіткою тощо. І «Волинська фондова компанія» пропонує аграріям всю цю широку лінійку прес-підбирачів, рулонних та тюкових.

Тюковий прес-підбирач Unia Z-511

Олександр Богуцький, директор Вінницької філії «ВФК»: «Знаний тюковий прес-підбирач Unia Z-511 є одним з найкращих на ринку – це сучасна, проста і надійна машина, яку хоче мати кожен аграрій, адже вона відповідає всім його технічним потребам. Модель дуже відома на ринку України, ми продаємо величезну їх кількість. Взагалі-то лінійка Z-511 кожного року потерпає конструктивних вдосконалень від виробника, які відповідають вимогам часу».

Ця модель прес-підбирача характеризується досконалою, надійною, безвібраційною конструкцією, безвідмовними в’яжучими апаратами, малою масою і низькою потребою потужності (від 30 к. с.). Всі робочі органи машини захищені запобіжниками. Z-511 обладнаний в’язальним апаратом німецької компанії Rasspe – це один з найкращих апаратів, який забезпечує високу продуктивність машини та не принесе негараздів у розпалі сезону. Також прес-підбирач укомплектований механізмом регулювання довжини і щільності тюка, лічильником тюків, опорним колесом підбирача і захисної муфтою. Великий діаметр і спеціальна конструкція машини забезпечують безперервну подачу маси і мінімальні втрати навіть на високій робочій швидкості, а також запобігають захоплення сторонніх тіл. Робочі органи Z-511 виконані з високоякісної сталі, що дозволяє експлуатувати прес сезон за сезоном, не вкладаючи значних коштів у купівлю запасних частин.

Рулонний прес-підбирач Unia DF 1,8 V Eco

Лінійка DF V – це преси з вальцево-ланцюговою камерою, що поєднують у собі переваги обох типів прес-підбирачів, працюють економічно та продуктивно на всіх типах матеріалів. На стенді «ВФК» ми побачили DF 1,8 V Eco – це універсальна машина, що користується великим попитом в аграріїв, які тюкують солому і на паї, і на тваринництво. Ця модель має широкий підбирач – 210 см, що дозволяє тюкувати солому за комбайном, справляючись з широким валком. На DF 1,8 V Eco стоїть ротор, який забезпечує швидку рівномірну високопродуктивну подачу маси. На агрегаті встановлена ланцюгово-вальцева камера пресування, яка максимально ефективно тюкує солому і сіно. Всередині знаходиться 8 вальців, які забезпечують високу ступінь пресування культури, а також в’язальний апарат – з подвійним в’язальним шпагатом. Таким чином, тюк виходить з машини добре спресований, вага солом’яного тюка досягає 250-300 кг, тюка з сіна – 500 кг. Як відомо, чим краще спресована продукція, тим більше вона захищена від попадання вологи і, відповідно, тим краще зберігається.

Слід зазначити, що прес-підбирач Unia DF 1,8 V Eco застраховує від непрофесійності працівників на господарстві, яка часом має місце. На цій машині в стандартній комплектації встановлена централізована система змазки, і господарю не треба переживати, що механізатор не змастить деталі. В результаті агрегат забезпечує безперебійну роботу у розпал сезону, який є дуже коротким, коли кожна хвилина дорога і не припустимо, щоб машина стояла не на ходу. Навіть при несприятливій погоді прес-підбирачі DF 1,8V допомагають гарантовано заготовити і зберегти першокласний трав’яний корм.

Для підвищення надійності на прес-підбирачі встановлені ланцюги, які не лопаються. Та й взагалі – всі, навіть найдрібніші деталі в ньому від провідних світових виробників.

Слід також зазначити, що до цих прес-підбирачів «Волинська фондова компанія» пропонує високоякісний шпагат європейського виробництва Bezalin, який є стійким до гниття та цвілі і до впливу хімічних речовин, є ефективним у зв’язуванні та екологічно чистим продуктом.

Дискова борона Ares XL – чудове рішення для обробки ґрунту

Машина Ares здатна зробити великі напрацювання в господарствах будь-якого розміру, успішно замінюючи неглибоку оранку. Диски агрегату діаметром 560 мм є зносостійкими, добре працюють на будь-яких типах ґрунтів. Кожен підшипник на дисках обслуговуваний, і це велика перевага, тому що механізатору не потрібно витрачати час на змазку, чим він взагалі-то може і знехтувати.

Відстань між дисками – 850 мм є оптимальною для того, щоб борона не забивалася та могла однаково працювати на стерні зернової групи і на кукурудзі. Окрім дискових рядів на агрегаті є ряд спеціальних граблин, які подрібнюють грудки, що лишаються, рівномірно розподіляючи землю. Після граблин агрегат проводить по ґрунту великий важкий спіральний каток, який підходить для всіх типів ґрунтів – це універсальне рішення від Unia.

Ares працює на глибину 8-10 см. При потребі клієнта обробки на більшу глибину компанія пропонує важчий дисковий агрегат Ares HP TX, який виготовляється з додатковим пружинним захистом та потужнішою рамою, а на передній стойці стоять коліщата для стабілізації роботи.

Звичайно, Ares XL – агрегат важкий, тому він комплектується хорошою системою гідравліки європейського виробництва. Встановлені пневматичні тормози, для того щоб легко транспортувати цей агрегат на поле. Необхідна потужність трактора для роботи з ним – 220-260 к.с., в залежності від поля. Фахівці «ВФК» консультують аграрія щодо підбору трактора правильної потужності. Майже в кожному регіоні України «Волинська фондова компанія» має представництво, на якому є в наявності широкий асортимент запчастин та спеціалісти, котрі роблять перший запуск техніки в полі, навчають співробітників господарства працювати з нею та здійснюють високоякісний сервіс.

 Завантажити статтю "Демонстрація плідної співпраці «ВФК» та Unia на виставці «АГРО-2018».pdf"

Дата: 20 червня 2018
Автор: Татьяна Белинская
Джерело: Журнал «АгроЭлита»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію