Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

“Волинська фондова компанія” відкрила нову філію у м. Хмельницький!!!

“Волинська фондова компанія” - це надійний та перевірений часом агропартнер, який постійно розвивається для того, щоб якнайповніше задовольняти потреби своїх клієнтів у якісній та потужній сільськогосподарській техніці, оригінальних запасних частинах та професійному сервісному обслуговувані. Компанія робить усе для того, щоб бути ближчими до своїх клієнтів.

 Черговим підтвердженням цього факту є відкриття нової філії у м. Хмельницький.

Святкування офіційного відкриття Хмельницької філії “Волинської фондової компанії”, яка до того ж є офіційним представництвом Massey Ferguson у Хмельницькій області, відбулося 18 травня!

Розділити це свято із керівництвом та колективом “Волинської фондової компанії” прибули аграрії Хмельниччини та сусідніх областей, а також представники всесвітньо відомої корпорації AGCO.

Усі присутні мали змогу на власні очі побачити потужну техніку брендів Massey Ferguson та Challenger: телескопічний навантажувач MF TH 7035, комбайн MF T7, трактори різної потужності – MF 8737 DYNA-VT Tier 2, MF 7724 та MF 7618 і дискову борону Challenger 1435-29, а також відвідати новий потужний сервісний центр та склад оригінальних запасних частин, ознайомитися з асортиментом шпагату та паливно-мастильних матеріалів.

Святкування відкриття Хмельницької філії було багатим на цікаві розваги, смачні страви та напої та загалом пройшло у неперевершеній атмосфері!

Дякуємо усім, хто завітав на наше свято. “Волинська фондова компанія” працює для вас!

Дата: 23 травня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію