Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Вміють працювати, вміють і відпочивати: «Волинська Фондова Компанія» підсумувала діяльність за минулий рік на Winter Рarty

«Волинська Фондова Компанія» – провідний дилер сільськогосподарської техніки всесвітньовідомих виробників. Серед брендів, які пропонує «ВФК»: техніка французьких компаній KUHN і Agrisem, американської корпорації AGCO – Massey Ferguson, польських UNIA та Meprozet,  італійських Agrex, Mara, Falc, Dominoni. Наприкінці 2019 року компанія розширила свій асортимент і почала займатися спецтехнікою, акумуляторами (Varta,TabAutopartStauer) і навіть автохімією (Winso та Zollex).

«Волинська Фондова Компанія» забезпечує вітчизняних аграріїв не лише сучасною технікою, а й оригінальними запасними частинами, оливами, мастильними матеріалами, шпагатом і сіткою, також надає професійний гарантійний сервіс і післягарантійне обслуговування (для цього у компанії створена потужна мобільна сервісна служба, що здійснює надійне й оперативне обслуговування та ремонт, техніку доставляють покупцю у господарство та «запускають» сервісні працівники).

Компанію засновано 1993 року та представлено в усіх регіонах України. Центральний офіс розташовано у Луцьку, а філії працюють у Полтаві, Вінниці, Одесі, Дніпрі, Хмельницькому,  Житомирі та Києві.

У своїй роботі з клієнтами «ВФК» використовує комплексний підхід, що гарантує широкий вибір умов і форм розрахунків за придбану техніку та послуги.

Кожен продаж забезпечується безкоштовним навчанням операторів, що дозволяє їм швидко опанувати високотехнологічні машини й уникнути будь-яких проблем у їхній експлуатації.

Керівництво та працівники компанії докладають чимало зусиль для свого професійного розвитку, з розумінням підходять до кожного клієнта, враховують його потреби, надають фахові консультації, тому співпраця триває довгі роки, а відгуки аграріїв про «Волинську Фондову Компанію» позитивні.

«Не лише працюємо, а й відпочиваємо!»

17 січня увесь дружній колектив «Волинської Фондової Компанії» зібрався у луцькому  розважальному центрі «Промінь» для святкування новорічно-різдвяних свят. У ході заходу, що проводили у форматі Winter Рarty, підбили результати діяльності за 2019 рік, а також подякували та нагородили кращих працівників, з якими тісно та плідно працювали цілий рік.

Організатори доклали всіх зусиль, аби кожен присутній відчував себе почесним гостем, та у теплій, дружній атмосфері міг поспілкуватися з колегами, відпочити душею від аграрних буднів, зарядитися позитивом на наступний сезон.

«Ми можемо та вміємо не лише працювати, й відпочивати. Тож вітаю усіх із Новим роком і початком нових можливостей! Дякую колективу за старання, здобутки та результативну діяльність. Бажаю здоров‘я вам і вашим родинам, успіхів у підкоренні нових вершин. Будьте мудрі та сміливі, не бійтеся втілювати свої мрії! Дякую усім за сумлінну роботу!», – такими щирими словами привітав колег генеральний директор ВФК Олександр Євгенович Спященко.

«Кращі з кращих!»

Основною «родзинкою» вечірки стало нагородження працівників, які продемонстрували найкращі результати роботи протягом минулого року.

Імена щасливчиків оголосили генеральний директор «ВФК» Олександр Євгенович Спященко, заступник генерального директора з післяпродажного обслуговування Валерій Васильович Дудар і комерційний директор Юрій Іванович Голіков.

Співробітники компанії, які досягли високих результатів у продажах техніки, запчастин, олив, а також розширили перелік платних сервісних послуг і домоглися приросту в реалізації товарів відомих брендів, отримали подорожі на двох до Кракова, Праги, Гданська, Венеції та Єгипту.

«Ви заслужили ці нагороди старанною працею. Дякуємо за наполегливість і бажаємо тримати цю планку! Гарного вам відпочинку з найближчими людьми!», – побажав переможцям комерційний директор «ВФК» Юрій Іванович Голіков.

Всі нагороджені не стримували емоцій. За них раділи й колеги та щиро вітали щасливчиків.

«Наші керівники дають усім простір для розвитку. Якщо треба, навчать, підкажуть, підстрахують. І кожен розуміє, що його фінансова винагорода залежить від особистих старань», – зазначила керівник фінансово-економічного відділу «ВФК» Тетяна Леонідівна Корнійчук.

«Ми працюємо заради клієнтів. А це – провідні аграрії, які використовують найновіші технології. Тому в компанії чітко налагоджена логістика, наші менеджери миттєво реагують на запити та потреби сільгоспвиробників.

Прагнемо завжди бути «на висоті», тому вчимо працівників, допомагаємо їм у роботі. А кращих заохочуємо, нагороджуємо за старання. У нас працюють ті люди, хто прагне розвиватися, рости, рухатися вперед, як цього вимагає ринок», – підсумував Олександр Євгенович Спященко.

Завантажити статтю "Вміють працювати, вміють і відпочивати «Волинська Фондова Компанія» підсумувала діяльність за минулий рік на Winter-Party"

Дата: 28 січня 2020
Автор: Анна Артим
Джерело: Журнал «АгроЕліта»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію