Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Працівники «Волинської фондової компанії» відкрили «шашличний сезон»

«Хто гарно працює, той гарно і відпочиває», - ця відома приказка чудово характеризує дружній колектив «Волинської фондової компанії», який цієї суботи відкрив сезон шашликів. Вже традиційним місцем проведення травневого корпоративного відпочинку на природі стала садиба «Музею історії сільського господарства», що знаходиться у с. Рокині, Луцького району.

Це мальовниче місце чудово підходить для проведення корпоративних забав, адже тут вдало поєднуються усі складові ідеального відпочинку: неповторна краса природи, затишний курінь, у якому можна не тільки поласувати шашликом, але й згадати українські традиції.

У програмі вечора окрім шашликів та смачної  ухи, був і традиційний турнір з волейболу серед активних працівників «Волинської фондової компанії». Команда переможців отримала дипломи на згадку та символічний подарунок від колективу.

Загалом, відпочинок пройшов «на ура»: усі присутні мали нагоду поспілкуватися у неформальній обстановці, насолодитися красою природи та відновити сили для подальшої продуктивної роботи.

Дякуємо керівництву за можливість хорошого відпочинку на природі та з нетерпінням чекаємо нових корпоративних веселощів!

Дата: 10 травня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію