Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

«Волинська фондова компанія» відсвяткувала 25-ти річний ювілей!!!

«Волинській фондовій компанії» довіряють аграрії не лише з Волинської області, але й з усіх куточків України. І в цьому нема нічого дивного, адже «Волинська фондова компанія» - це агропартнер, перевірений часом, що функціонує на українському аграрному ринку уже чверть століття!

Такий солідний ювілей компанія відзначила 9 лютого цього року. Урочисте святкування відбулося у ресторані «Gosti». У п’ятницю там було людно, адже окрім великого та дружнього колективу «Волинської фондової компанії», а це більше 160 людей, як з центрального офісу так і з усіх 8 філій, привітати ювілярів прибули численні партнери компанії: відомі українські аграрії, представники корпорації AGCO, очільник Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА, представники банків-партнерів та інші поважні гості.

За доброю українською традицією святкування розпочалося із молитви та благословення від святих отців Собору Святої Трійці, після чого відбулося урочисте відкриття заходу зі вступним словом генерального директора «Волинської фондової компанії» Олександра Спященка та піротехнічним шоу.

Розважав гостей відомий ведучий Дмитро Чекалкін, який зумів створити дружню та жартівливу атмосферу на святі. Зокрема, усі були в захваті від оригінального способу запрошення: багатьох присутніх попередньо розіграли, а на святкуванні відтворили аудіозаписи телефонних дзвінків.

Під час святкового застілля гості насолоджувалися шоу мильних бульбашок, виступами вокалістки, саксофоніста, чоловічого вокального квартету Luciano, шоу-балетів «Elite Dance» та «Lavita».

Крім того, кожен бажаючий міг скористатися послугою художника-шаржиста та отримати на згадку дружній жартівливий шарж.

Під час танцювальної частини для гостей співав відомий волинський гурт «Резус-Блюз», а справжньою родзинкою вечора стало неймовірне LED SHOW!

У цей святковий день в адресу «Волинської фондової компанії» пролунало багато приємних слів та щирих побажань від керівництва компанії, її працівників, партнерів та клієнтів, а керівництву були вручені цінні подарунки та подяки за плідну співпрацю.

Колектив «Волинської фондової компанії» також щиро вітає рідну компанію з ювілеєм та бажає довгих років успіху, стабільності та процвітання!!!

 

Завантажити статтю «ВОЛИНСЬКА ФОНДОВА КОМПАНІЯ» ВІДСВЯТКУВАЛА 25-ТИ РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ!»

Дата: 12 лютого 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію