Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Інтерв'ю із менеджером з постачання Тарасом Нарепехою

Нарепеха Тарас, менеджер з постачання, про команду, непередбачувані ситуації та кольорову ауру. 

Скажіть, скільки часу Ви працюєте в компанії?

В березні минуло уже 13 років, як я тут працюю.

З чого починався Ваш шлях у компанії?

Я відразу почав працювати у відділі постачання. Однак перший час працював тільки з вітчизняними постачальниками,  потім поступово почав працювати з розмитненням, стало цікавіше. Кожен раз виникало багато нюансів, які потребували нових шляхів вирішення.

Тобто, труднощів Ви не боїтеся?

Навпаки, нові труднощі, питання, які потрібно вирішити, загруженість  – це драйв. Ти повністю в роботі, і отримуєш від цього задоволення. Робота затягує, можна сказати, що робиться якийсь азарт (сміється – прим.автора).

Хоч насправді робота у відділі на даний час настільки автоматизована, що якихось нестандартних ситуацій не виникає, принаймні з нашого боку. Ми так організували свою роботу, щоб мінімізувати відхилення по часу доставки товару та розмитнення. Якщо затримки і відбуваються по розмитненню, то це не від нашої сторони.

Що для Вас головне в роботі?

Команда. Команда, з якою ти працюєш – це дуже важливо. Головне, щоб біля тебе були люди, яким ми можемо довіряти. На даний час у нас саме така команда.

Великим плюсом є також те, що керівництво вміє слухати і дослухатися до тебе, до твоїх пропозицій. Тобто,  якщо в тебе є пропозиція як оптимізувати роботу – вперед.  Не важливо, якою стежкою  ти підеш, головне щоб ти прийшов туди, куди потрібно, і прийшов швидко (сміється – прим.автора). Керівництво не ставить тебе в рамки.

В хорошій команді будь-які питання вирішуються швидко і просто. А в багатьох випадках, за рахунок того, що команда  така є – проблем і не виникає, просто вирішуються поточні завдання, доведені до автоматизму.

Чи виникали якісь непередбачувані ситуації в роботі?

Ще коли я проходив випробувальний термін в компанії, Одеська філія замовила трактор певного бренду, якими ми займалися на той час. Дуже швидко його доставили в Україну, з цим жодних проблем не виникло. Сюрприз уже з’явився тоді, коли ми відкрили машину, а там трактор без кабіни, а замість неї просто захисна дуга зверху. Це було досить дивно, адже тоді для України такого поняття як трактор без кабіни взагалі не існувало. Виявляється, на той час в даного виробника трактор в базовій комплектації був без кабіни. Кабіна – це була додаткова опція, яку потрібно було замовляти додатково. Тому замовили ще додатково кабіну  і доставили в господарство уже повністю готовий трактор.

Яким правилом Ви керуєтеся по життю?

Не створювати собі зайвих проблем. Зробити біля себе кольорову ауру, веселий настрій і усе буде добре (сміється – прим.автора). Коли можна посміятися, простіше жити усім.

Чи можна сказати, що Ви займаєтеся тим, що Вам подобається?

Однозначно – так! Відділ постачання – це така маленька шестерня, в одному великому механізмі. Завжди намагаєшся не підвести людей, максимально робити усе, щоб не виникало проблем з доставкою техніки, щоб усе було максимально швидко.

Не підвести людей – це мабуть те правило, яким я керуюся в роботі!

 

Дата: 11 червня 2020
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію