Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Самохідний обприскувач AGRIFAC CONDOR MOUNTAINMASTER

Самохідний обприскувач AGRIFAC CONDOR MOUNTAINMASTER
  • Самохідний обприскувач AGRIFAC CONDOR MOUNTAINMASTER
  • Самохідний обприскувач AGRIFAC CONDOR MOUNTAINMASTER
Відділ продажу
(0800) 21 11 99 - с/г техніки
Отримати
комерційну пропозицію
MountainMaster – це справжній Condor у всіх аспектах. Плюс він управляє циліндрами окремо, що дозволяє цьому обприскувачу утримувати рівень на схилах максимум до 20%. Завдяки цьому Condor MountainMaster може їздити безпечно та комфортно на навіть більш крутих схилах. Залежно від нахилу і корекцій, дорожній просвіт повинен бути встановлений між 130 см та 200 см. При вирівнюванні конструкції шасі вага розподіляється рівномірно по всіх колесах, що збільшує зчеплення та тягу.

Цей Condor оснащений перевіреним і найбільш стабільним шасі та надзвичайно стійкий у будь-яких умовах для обприскування. Унікальність MountainMaster полягає в його здатності вирівнюватися на схилах, що забезпечує оператору максимально плавну їзду.

Технічні характеристики:

  • Потужність двигуна - 210 / 284 к.с.
  • Кліренс - 125 - 200 см
  • Ширина колії - 190 - 265 / 225 - 300 / 245 - 320 см
  • Основний бак - 4 000 / 5 000 л

ТЕХНОЛОГІЇ ОБПРИСКУВАННЯ ВІД AGRIFAC У СТАНДАРТНОМУ ОСНАЩЕННІ

Stabilo Plus

Запатентоване шасі гарантує плавність ходу. Запобігає розгойдуванню штанги та має рівномірний розподіл маси на всі чотири колеса, щоб мінімізувати тиск на грунт.

Шасі StabiloPlus забезпечує ідеальний розподіл ваги в будь-яких ситуаціях для оптимального зчеплення та як найменшого тиску на ґрунт. Завдяки невеликій вазі обприскувача та низькому центру ваги, обприскувач дуже стабільний зі  стандартним високим кліренсом в 125 см навіть під час транспортного режиму на дорозі. Завдяки максимальній швидкості в 50 км / год (залежно від законодавства країни) ви зменшуєте час транспортування до мінімуму.

Унікальне запатентоване шасі StabiloPlus з пневматичною підвіскою компанії Agrifac має низку переваг:

  1. Рівномірний розподіл ваги на всі колеса за будь-яких умов;
  2. Оптимальний рівень комфорту у будь-якій ситуації;
  3. Стандартне безступеневе гідравлічне регулювання ширини колії;
  4. Дуже стійкий обприскувач на горбистих сільськогосподарських угіддях;
  5. Стійка і стабільна штанга обприскувача та оптимальний розподіл робочого розчину при обприскуванні;
  6. Штанга обприскувача не розгойдується;
  7. Розроблено відповідно до концепції «4Е для агровиробників» від Agrifac.

Balance Plus

Штанга J-boom обприскувача вільно перевертається на місяцеподібній підвісці яка утримує штангу в рівновазі. Ось як ми переносимо стабільність StabiloPlus на штангу.

  1. Штангу J-boom від компанії Agrifac спроектовано та побудовано збалансованою, а отже немає необхідності у складній системі балансування;
  2. Система BalancePlus активно реагує на коливання машини, точно утримуючи штангу на заданому рівні;
  3. Ідеальна стабільність обприскувача, навіть на стрімких горбистих угіддях;
  4. Стійка та стабільна штанга обприскувача забезпечує оптимальний розподіл робочого розчину під час обприскування;
  5. Штанга обприскувача не розгойдується.

 Система Balance Plus утримує штангу у рівновазі навіть на найагресивніших тестових трасах. Це все для досягнення оптимального результату обприскування: бажана кількість потрапляє в потрібне місце.

J-boom

Стабільність штанги особливо для ширших штанг як і на вищих робочих швидкостях має дуже важливе значення. Стійка та міцна J-штанга пропонує якісне обприскування, стабільність та тривалий термін служби при робочій ширині від 24 метрів.

Штанга J-boom має чимало переваг. Ви отримаєте можливість користуватися перевагами стандартних функцій штанги, таких як змінна геометрія (половина штанги з можливістю незалежного підйому), газо-пружинний механізм захисту штанги при зіткненні з перешкодою та повний захист усіх форсунок від початку до кінця. Модульна конструкція дозволяє легко модифікувати або доповнювати опціями штангу обприскувача, наприклад системою HighTechAirPlus. Штанга J-boom ретельно розроблялась аби забезпечити тривалий термін її експлуатації.

GreenFlow Plus

GreenFlowPlus — це насосна система, що забезпечить оптимальне використання води та хімічних речовин. Компактна насосна система забезпечує використання 99,99 % робочого розчину, а постійний рівномірний робочий тиск завжди забезпечує відповідну кількість рідини для необхідної норми внесення. Крім того, повна циркуляція в штанзі запобігає появі осаду та виникненню трикутників при початку обприскування. Задана норма внесення завжди залишається незмінною, навіть за раптової зміни робочої ширини обприскування при вимиканні/вмиканні секцій. Після закінчення обприскування в баку не залишається залишків робочого розчину.

Переваги GreenFlowPlus

  1. Повна циркуляція за постійного високого тиску аж до форсунок. Це запобігає утворенню осаду в системі і виникненню трикутників при початку обприскування
  2. Відсутність залишків робочого розчину у баці
  3. Продумана та компактна конструкція забезпечує використання до 99,99 % робочого розчину
  4. Постійний рівномірний тиск завдяки пневматичному регулятору, навіть за раптової зміни робочої ширини обприскування при вимиканні/вмиканні секцій
  5. Надзвичайно легка очистка системи

Обприскування без системи GreenFlowPlus

EcoTronic Plus

Відома операційна система управління Condor розташована в ергономічній та надзвичайно зручній кабіні. Монітор системи EcoTronicPlus зрозумілий, зручний і надає всю важливу інформацію під час обприскування. Всі процеси та показники обприскувача в полі зору оператора. Більшість функцій можна налаштувати на автоматичний режим роботи.

Система має дуже простий сенсорний екран, який відображає саме те, що машина робить. Поточне використання робочого розчину та активні форсунки відображаються у вигляді графіки. Навіть при яскравому та прямому сонячному світлі екран легко читати як і здійснювати налаштування за його допомогою. Доступні  режими експозиції для дня / ночі на кольоровому екрані.

×
Отримати
комерційну пропозицію
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію