АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Передача ДСНС навісного модуля для Armtrac 400!

За логістичної підтримки Благодійного Фонду «Допоможи дитині», вчора відбулася передача ДСНС України навісного модуля для машини механізованого розмінування Armtrac 400!
 
Навісний модуль буде встановлено на найбільший і найефективніший у своєму класі транспортний засіб для розмінування Armtrac 400.
Наразі Armtrac 400 експлуатується Міжрегіональним центром гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України. Ця машина, починаючи із 2022 року, розміновує деокуповані українські території (переважно у Харківській та Херсонській областях).
Виробник сконструював робочий орган нового покоління, що повинен витримувати множинні підриви "сендвічів" (нашарування в одному місці) з протитанкових мін.
 
Як зазначив т.в.о. Голови ДСНС України, вдосконалення машини механізованого розмінування допоможе зберегти життя саперів, які постійно ризикують підірватися на міні під час роботи, а також життя цивільних громадян. «І головне – збільшить ефективність та швидкість робіт з розмінування України», – наголосив він.
Дата: 10 марта 2024
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение