АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Новинка - cідельний самоскид S.KI LIGHT від Schmitz Cargobull AG!

Представляємо Вам новинку в асортименті техніки, яку реалізує ВФК - cідельний самоскид S.KI LIGHT від Schmitz Cargobull AG!
 
S.KI LIGHT з алюмінієвою коробчастою ковшовою платформою великого об'єму забезпечує чисте та надійне перевезення сільськогосподарської продукції або інших вантажів з невеликою щільністю засипки!
 
  1. Об'єми: 38 - 59м³;
  2. Висота ковшової платформи: 1900 - 2300мм;
  3. Шасі: Сталь;
  4. Кузов: Коробчаста ковшова платформа з алюмінію;
  5. Типова довжина: 8,2 / 9,6 / 10,5;
  6. Осі: 3.
 

Завдяки вигнутому шасі досягається низька висота об'ємного обладнання, максимальний об'єм завантаження та високий рівень корисного навантаження. Завдяки різним варіантам комбінацій алюмінієву коробчасту ковшову платформу можна пристосувати залежно від мети.
 
Ковшова платформа з алюмінію зменшує вагу кузова та допомагає збільшити корисне навантаження. Легка коробчаста ковшова платформа складається з алюмінієвих профілів. Її також можна оснастити захисними смугами або облицюванням з пластику.
 
Шасі X-LIGHT
Міцне, оцинковане шасі X-LIGHT з оптимальною масою забезпечує максимальне корисне навантаження та довше збереження вартості. Додаткова обробка методом гарячого цинкування створює максимальний захист від корозії.
 
Вигнуте шасі X-LIGHT
Шасі з вигнутою рамою допомагає зменшити висоту завантаження та центра ваги, що відрізняється від прямого шасі на 160 мм. Додаткова обробка методом гарячого цинкування створює максимальний захист від корозії.
 
Стандартне шасі
Сталеве шасі витримує високе навантаження, потребує мінімум технічного обслуговування та зручне у використанні в умовах бездоріжжя. Шасі з високою жорсткістю забезпечує стабільність при перекиданні. Додаткова обробка методом гарячого цинкування створює максимальний захист від корозії.
 
Шасі Heavy-Duty, створене спеціально для поганих доріг та екстремальних зимових умов, забезпечує максимальне збереження вартості та безпеку. Додаткова обробка методом гарячого цинкування створює максимальний захист від корозії.
 
Складаний протипідкатний брус (можливе виконання з електропневматичним складанням) у складеному стані забезпечує кращий дорожній просвіт для розвантаження на асфальтоукладальник. Більше безпеки: удосконалений протипідкатний брус тепер відповідає законодавчим вимогам згідно з ECE-R58.03. Механізм складання з пружинною опорою полегшує використання.
 
Для більш детальної інформації: 0800211199
 
Дата: 16 марта 2023
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение