АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Інновації у обприскуванні від компанї Agrifac!

Компанія Agrifac розробила інновації, опції та рішення для обприскування всіх видів сільськогосподарських культур відповідно до потреб та бажань фермерів!
Проводячи багаторазове обприскування посівів необхідними хімічними речовинами та моніторинг врожаю овочевих культур, важливо, щоб машина, в якій оператор буде проводити велику кількість часу, була якомога зручнішою, а також функціональною та пристосованою для точного обприскування й інших культур!
 
Agrifac Condor та Agrifac Condor Endurance ідеально підходять для прогулянок вашими посівами на місці оператора, мають надзвичайно зручну та добре обладнану кабіну, що забезпечує оператору майже повний огляд поля на 360 градусів. Крім того, вся функціональність обприскувача добре продумана і наділена практичністю.
 
Дбаючи про зручність експлуатації, ми вирішили інтегрувати управління функціями, що використовуються під час обприскування, у джойстик та підлокітник, тому всі важливі функції в межах вашої досяжності. Інші налаштування, як і моніторинг показників здійснююється за допомогою дуже доступного та інтуїтивно зрозумілого кольорового терміналу з сенсорним екраном!
 
Системи StrictSprayPlus та StrictHeightPlus є великими перевагами для збільшення врожайності та якості врожаю, водночас є допоміжними для зменшення фінансових витрат на хімічні речовині, завдяки застосуванню лише необхідної кількості в потрібному місці, однак всі інновації, що пропонує Agrifac для овочівників на цьому не обмежуються.
 
В якості доповнення до J-штанги доступна додаткова опція – система вертикальних знімних розпилювачів VertiPlus, що забезпечують оптимальне проникнення робочого розчину до культури шляхом вертикального розпилення, що є ідеальним для високорослих культур, таких як спаржа. Трубчасті насадки-розпилювачі системи VertiPlus підключаються до стандартних чотирофорсункових тримачів, завдяки цьому є можливим використання режиму управління секціями використовуючи GPS, що забезпечить послідовність обприскування, незалежно від використання додаткових розпилювальних насадок!
 
Для детальної інформації: 0800211199
Дата: 9 февраля 2024
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение