АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Договір про співпрацю між "Луцьким НТУ" та "Волинською Фондовою Компанією"

«Волинська фондова компанія» та Луцький НТУ вклали договір про співпрацю, який дозволить посилити процес інтеграції між наукою, освітою та виробництвом з метою забезпечення роботою молодих спеціалістів та взаємовигідним поєднанням наукового потенціалу з практичним досвідом роботи!

 

«Ми готові ділитися власним досвідом щодо сільськогосподарських машин, технологій, агротехнологій. Ми працюємо на фронті з аграріями, а тому, все що відчувають вони, відчуваємо і ми. Ми готові вас повністю інформувати, говорити про те, що чекає ринок, аби студенти були максимально адаптовані і виходили у доросле життя з розумінням того, що їх чекатиме. А нас, у свою чергу, цікавлять кваліфіковані фахівці з обслуговування техніки, ремонтів, продажу запасних частин, техніки» - зазначив генеральний директор ВФК Олександр Спященко.

 

 

«Сьогодні університет змінюється і ми ставимо за ціль стати справжнім полюсом росту. Ми хочемо відійти від формальностей, налагодити співпрацю із виробниками і підприємствами та забезпечити паростки дуальної освіти. Ми зацікавлені у тому, щоби була можливість привести наших студентів до вас на практику, запросити лекторів із підприємства, зацікавити молодь. Ми змінюємо філософію підходу молоді до навчання і хочемо, маючи потенціал та можливість, це зробити з вашою допомогою», - наголосила ректор університету Ірина Вахович.

В ході наради, на якій були присутні працівники компанії на чолі з генеральним директором, та ректор університету з деканами факультетів та завідувачами кафедр, були обговорені актуальні проблеми та конкретні потреби як у сфері освіти, так і у виробництві. Розглянуті шляхи співпраці, які дозволять вивести на новий рівень підготовку студентів, надання максимум практичних навичок, що дозволить забезпечити ринок праці конкурентними професіоналами!

 

Дата: 25 июня 2021
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение