АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Дисколаповий агрегат Agrisem Maximulch S5 від ВФК!

Дисколаповий агрегат Agrisem Maximulch S5 за один прохід оре, дискує, розпушує і вирівнює ґрунт, розбиваючи при цьому грудки! Тобто, він цілком заміщує не лише класичний плуг, але й увесь супутній шлейф борін та культиваторів!
 
На ньому встановлено відразу п’ять рядів робочих органів на п’яти балках плюс трубчастий коток. Спочатку йдуть два ряди дисків – діаметром 560 мм. Далі – два ряди лап із дренаж-ефектом, які не просто розпушують ґрунт, а сприяють потраплянню вологи в землю та її рівномірному розподіленню. Далі йде ряд вирівнюючих дисків та універсальний трубчастий коток, який не забивається за жодних умов!
 
Що важливо – заробляючи основну частину пожнивних решток культури-попередника в ґрунт, його решту диски перемелюють буквально на «тирсу», яка вкриває поверхню поля. Завдяки цьому істотно знижується інтенсивність випаровування вологи в ґрунті, а отже, навесні висіяне насіння має набагато кращі умови для розвитку.
 
Диски Agrisem Maximulch S5 дуже впевнено «розправляються» з будь-якими твердими й пружними пожнивними рештками різних культур, зокрема, таких як соняшник, кукурудза чи ріпак!
Стаття-відгук за посиланням: https://vfc.com.ua/.../agrisem_maximulch_s5_pljat_v...
 
 
 
 
Дата: 12 мая 2022
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение