АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Дискатори Kverneland Qualidisc - для роботи на будь-якій глибині!

Однією з найважливіших операцій в циклі обробки грунту є лущення стерні: провокація насіння падалиці та бур'янів до проростання, а також руйнування капілярної провідності грунту для утримання вологи в нижніх його горизонтах. Для виконання цих завдань важливо мати рівний горизонт обробки і високу продуктивність!
 
 
На основі цього Kverneland розробив дискатори Qualidisc - машину, здатну максимально якісно проводити обробку як на малу (від 2 см) так і на велику (до 15см) глибину!
 
За один прохід Qualidisc виконує: розпушування та подрібнення грунту, підрізання бур'янів, подрібнення і закладення рослинних залишків, добрив і мульчування ними поверхні поля, вирівнювання і ущільнення поверхні поля, а також підготовка посівного ложа і закладення вологи. Що дозволяє в 3-5 разів скоротити кількість обробітку грунту!
 
Модель відрізняється чудовою продуктивністю при обробці великих об'ємів рослинних залишків (солома, проміжні форми кормових культур тощо). Завдяки дискам діаметром 600 мм Qualidisc Pro відрізняється гарним розпушуванням, глибокою культивацією та чудовим розпушенням у поєднанні з високою продуктивністю, простим регулюванням та мінімальними витратами на обслуговування.
 
 
 
 
Дата: 17 марта 2023
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение