АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Agrisem Disc-O-Mulch Gold - дискатор для найскладніших умов!

Agrisem Disc-O-Mulch Gold - дискатор для найскладніших умов!
Компонування робочих органів Disc-O-Mulch Gold розраховане на обробіток ґрунту за найскладніших умов, без затримок у роботі та утворення великих грудок!
 
На початку тут ідуть потужні диски, діаметром 610 мм, які створюють ударний ефект. Після них встановлена спеціальна грудобійна планка, яка знищує середні та великі грудки, і вже за нею – оригінальні диски-мульчери, діаметром 560 мм. Ці робочі органи мають хвилясту форму і призначення для подрібнення та рівномірного розподілення рослинних решток по поверхні поля. Ну, і нарешті для використання в конструкції Disc-O-Mulch Gold можна обирати поміж 9 видів котків, розрахованих на різні умови роботи та виконання широкого спектру завдань.
 
Потрібно відзначити, що тут скрізь стоять необслуговувані підшипники із підвищеним запасом міцності. Також Disc-O-MulchGold має потужну раму із перетином 120х120 мм, що разом із іншими технологічними рішеннями забезпечує надзвичайно високу надійність агрегату. Навіть якщо доводиться працювати по твердому сухому ґрунту. Ще й кожен диск працює в режимі 3D, забезпечуючи віброефект.
 
Важливим елементом конструкції ґрунтообробного агрегату Disc-O-Mulch Gold є можливість встановлення спеціального
бункера для насіння та мінеральних добрив.
 
 
0800211199
 
Дата: 4 июля 2022
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение