АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

5 операцій лише за один прохід!

5 операцій лише за один прохід! Чудова передпосівна підготовка, вирівнювання та зворотне ущільнення посівного ложа, посів та коткування насіння!Це усе про посівну комбінацію Kverneland U-drill plus!
 
Серед сильних сторін агрегату слід відзначити те, що сівалка дуже ефективно працює як за традиційної, так і за мінімальної технології ґрунтообробітку; має ідеальний баланс ваги; може виконувати роботи як на перезволожених ґрунтах, наприклад, після весняної оранки, так і восени або пізнім літом, коли ґрунти пересушені, – її ваги достатньо, щоб досконало підготувати передпосівне ложе і зробити прикочування перед посівом і після нього!
 
Важливо також відмітити й новітню електроніку а саме дозатори ELDOS з інтегрованим електроприводом, що забезпечують точне дозування всіх видів насіння з нормами від 0,5 до 450 кг/га та дозволяють висівати культури диференційовано.
 
U-drill повністю сумісна з ISOBUS, а це означає, що в господарстві не буде виникати проблем під час завантаження електронних карт завдань для диференційованого посіву зернових чи для підвантаження меж поля.
 
Також за сигналом GPS сівалка автоматично відключається перед розворотом.
 
0800211199
 
Дата: 30 мая 2022
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение