АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 КРУГЛОСУТОЧНАЯ ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ.
ЗВОНКИ СО ВСЕХ НОМЕРОВ БЕСПЛАТНЫЕ
Запчастини

Олександр Спященко: «Ми пропонуємо не техніку, а нові технологічні рішення»

Олександр Спященко: «Ми пропонуємо не техніку, а нові технологічні рішення»

«Сучасному аграрію можна пропонувати лише таку техніку, яка здатна покращити і полегшити роботу господарства, допоможе стати конкурентоспроможними та збільшити прибутки», – саме так вважає генеральний директор «Волинської фондової компанії» Олександр Спященко. Близько 30 років компанія пропонує потужну високопродуктивну сільськогосподарську техніку від світових виробників вітчизняним аграріям. Про аграрний стан нашої країни, про інновації та можливості агротехніки, про те, яким брендам надають перевагу аграрії, розповідає Спященко Олександр Євгенович в ексклюзивному інтерв’ю для читачів журналу «People UA».

Довідка

  • Персона: Спященко Олександр Євгенович
  • Посада: генеральний директор «Волинської фондової компанії»
  • Знак зодіаку: Лев (ДН: 10.08)
  • Життєве кредо: бути надійним компетентним партнером
  • Сімейний стан: одружений, виховує п’ятеро дітей
  • В дитинстві мріяв стати: юристом
  • Важлива подія в житті: народження дітей
  • Бізнес для нього – це величезна частина життя
  • Влада для нього – це можливість впливати на процеси і добиватися результатів
  • Вишукане дійство: найбільша вишуканість в горах, річках, каньйонах, які зробила природа
  • Вражаючий музей: картинна галерея в Мілані
  • Отримані нагороди: ВФК – переможець у номінації «Агродилер року» в рамках Премії «Люди року» Волині 2016-2017 та Рівненщини у 2017 р.
  • Улюблений фільм: «Іронія долі, або З легким паром»
  • Музика: українська
  • Книга: «Спогади про Другу світову війну» Вінстон Черчилль
  • Авто: Mercedes­
  • Вид спорту: займався важкою атлетикою, а зараз – ходьбою
  • Вид відпочинку: активний
  • Страва: український борщ
  • Напій: текіла
  • Ідеальний дім – це той, куди хочеться повертатися
  • Справжній смак життя – це коли у всіх все добре

People UA: Олександре Євгеновичу, «Волинська фондова компанія» стоїть на порозі ювілейного тридцятиліття роботи на аграрній ниві України. 29 років успіху, надійності, професіоналізму та плідної роботи для того, щоб вітчизняний аграрний сектор став сильним та конкурентоспроможним. Кому з ділових партнерів хотіли б подякувати за багаторічну співпрацю? З ким пліч-о-пліч рухаєтесь вперед по життю?

Олександр Спященко: Я вдячний усім нашим партнерам і клієнтам за багаторічну співпрацю. Заслуговують на повагу всі, хто висловив нам довіру. Багато років пліч-о-пліч розвиваємося разом із сучасними аграрними господарствами, керівниками яких є такі відомі аграрії, як Євген Дудка, Євген Шелепіна, Андрій Турак, Валентин Бебес, Віктор Шумський та багато інших.

People UA: «Волинська фондова компанія» – один із провідних дилерів сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих брендів. Які бренди представлені у ВФК? Якому бренду найбільше надають перевагу аграрії і в чому його пріоритети?

Олександр Спященко: Наша компанія представляє в Україні американського виробника сільськогосподарської техніки AGCO Corporation з брендом Massey Ferguson. Це найсучасніші технологічні продукти у світі. Також пропонуємо агротехніку компанії Kverneland, яка володіє інноваційними технорозробками. До ряду брендів нашого асортименту входять Unia, Agrisem, Meprozet, Dominoni.

Кожна модель у своїй галузі обіймає лідируючі позиції. Їх часто й обирають наші клієнти.

People UA: Яку сільськогосподарську техніку Ви рекомендували б мати у кожному аграрному господарстві?

Олександр Спященко: В господарстві повинні бути трактор, сівалка, оприскувач. Значні переваги дає власна техніка, тому що своєю машиною вдасться зробити роботу вчасно і за допомогою свого працівника саме так, як потрібно.

 

People UA: Чи вплинула коронакриза на випуск нових моделей техніки і продажів зокрема?

Олександр Спященко: 2 роки – це досить маленький термін, щоб зафіксувати вихід у світ абсолютно нових моделей. Адже вони заплановані на декілька років вперед, тому випускаються і презентуються щороку. Чи з’явилося щось надзвичайно нове? Важко сьогодні очікувати техніку, яка може вразити.

Проте варто відмітити появу розсівача мінеральних добрив Kverneland, який має диференціацію в 1 метр. Ще декілька років тому такої техніки не було, цього розсівача немає ще в продажі й у наших конкурентів. Але вже представлений та доступний у зоні відповідальності ВФК.

Що стосується продажу, на ринку спостерігається дефіцит техніки, тому що ковідний період призвів до простоїв заводів з виробництва техніки. У машинобудівній індустрії не вистачає чіпів (напівпровідників), які потрібні для тракторів, комбайнів, самохідних оприскувачів, серйозних самохідних машин. Як наслідок, спостерігаємо голодування на ринку.

 

People UA: В складний економічний час як йдете назустріч господарствам, які хочуть придбати дороговартісну техніку?

Олександр Спященко: Волинська фондова компанія допомагає нашим клієнтам організувати механізм фінансування придбаної у нас техніки. Практично реалізувати процес фінансування з допомогою банку або лізингової компанії. Зробити купівлю під ключ, повністю підготувати пакет документів.

People UA: Маючи потужну та мобільну сервісну службу, «Волинська фондова компанія» забезпечує гарантійне та післягарантійне обслуговування проданої техніки. Скільки років гарантії надаєте на куплену агротехніку?

Олександр Спященко: Кожна одиниця техніки доставляється покупцю в господарство та запускається сервісною службою. Як правило, гарантія складає 1 рік з моменту введення в експлуатацію. Хоча є машини, на які ми даємо 3 роки гарантії. Для самохідних машин, тракторів, котрі залишаються в нас на обслуговуванні, є можливість компенсувати половину вартості запасних частин, що вийшли з ладу в післягарантійний період за програмою Good will. По закінченню гарантійного періоду ми продовжуємо обслуговувати машини за бажанням господарств та забезпечуємо запасними частинами.

People UA: Що побажаєте людям у 2022 році?

Олександр Спященко: Здоров’я, миру, і нехай вдається усім реалізовувати свої мрії.

  • Спілкувалася: Олена Бекеша.
  • Фото: Катерина Сива.
  • Локація: Волинська фондова компанія

Завантажити статтю: "Олександр Спященко: «Ми пропонуємо не техніку, а нові технологічні рішення»".pdf

Дата: 28 декабря 2021
Автор: Олена Бекеша
Источник: Журнал "People UA"
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение