Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Жатки Dominoni від ВФК!

Жатки Dominoni - це продуктивність, надійність та довговічність, адже гарантія на жатки 3 роки говорить сама за себе!
 
У модельному ряді заводу Dominoni наявні жатки для збирання кукурудзи з робочим захватом від 4 до 12 рядків, складні та фіксовані.
 
Жатки для збирання кукурудзи Dominoni оптимальним чином поєднують у собі функціональність, легкість і міцність, які при простоті управління забезпечують відмінну й безперебійну роботу при збиранні в найважчих умовах.
 
Кукурудзяні жатки Dominoni пропонуються із металевими (серія ROCK) або пластиковими (серія KAIMAN) капотами. В Україні більш популярні металеві капоти, оскільки їх за потреби легко відремонтувати. Жатки виготовляються під усі відомі марки комбайнів. Виробник адаптує її в заводських умовах під конкретну модель комбайна, з яким вона буде агрегатуватися.
 
При створенні цих жаток виробник поставив собі за мету досягти трьох головних умов. Перша – жатка повинна бути водночас міцною та легкою. Друга – забезпечувати максимально можливу продуктивність роботи. І третя – жатка має бути мінімально обслуговуваною, аби спростити роботу клієнтові.
 
Усі регулювання тут здійснюються за допомогою простого натяжника, гарантований термін служби якого становить 5 років. Конструкція пристрою є настільки надійною та продуманою, що дає змогу ефективно працювати в разі потреби на швидкості до 12 км/год.
 
ТО тут зводиться до візуального контролю за столом. Все закрито у масляній ванні, пилюка всередину не потрапляє і жодних розхідників, окрім ножів, не потрібно. Та й ті є двобічними, тому їх можна ставити з іншого боку.
 
Втягуючі вальці з 5-ма посиленими ребрами зі зносостійкої сталі, що обертаються в протилежних напрямках, дозволяють безперервно захоплювати стебла. Вальці від Dominoni мають тривалий термін експлуатації й не вимагають ні звичайного, ні позачергового обслуговування, що мінімізує витрати на ремонт і технічне обслуговування.
 
З лівого боку під втягуючими вальцями розташований подрібнювач стебел. Це два ножі, котрі, на відміну від інших виробників, мають збільшений діаметр. За рахунок цього відповідно покращується якість подрібнення й збільшується «плече удару» ножів, що полегшує роботу комбайна й зменшує витрати пального. Збільшений діаметр також гарантує швидкість цього процесу й забезпечує відмінний зріз навіть із ножами після тривалого використання.
 
Плити стола мають гідравлічне регулювання для швидкого адаптування жатки (зменшенням або збільшенням відстані між ними) під стебла різного розміру, вологості та волокнистості.
 
Затяжні ланцюги мають хромові штифти, які забезпечують тривалий термін служби ланцюга. Стяжні муфти цих ланцюгів регулюються й очищаються автоматично.
 
Пластини для відривання качанів регулюються із кабіни гідравлічним способом.
 
Низький профіль дозволяє працювати на близькому до ґрунту рівні впливу на стебло, таким чином поліпшуючи збирання кукурудзи й значно зменшуючи втрати.
 
Застосування зірочок великого діаметра дозволило при мінімальних обертах більш м’яко збирати врожай, це також дає можливість уникнути спадання ланцюга.
 
Більше про жатки за посиланням:https://vfc.com.ua/.../zhatki/kukurudzjani/dominoni-19.html
 
Для консультації: 0800211199
 
 
Дата: 16 травня 2022
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію