Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Зернова сівалка KASI NO TILL від Агрокалина для рядкового посіву зернових

Зернова сівалка KASI NO TILL від Агрокалина призначена для рядкового посіву насіння зернових культур (пшениця, жито, ячмінь, овес), бобових культур (горох, сочевиця, боби, нут, люпин) ріпаку та льону з одночасним внесенням в рядки гранульованих мінеральних добрив за технологією NO TILL!
 
Сівалку можна використовувати для посіву насіння інших культур, близьких до зернових за розмірами насіння і нормами висіву (гречка, просо і ін.).
 
Сівалка KASI виконує одну дуже важливу функцію — якісну сівбу в непідготовлений ґрунт, адже система нульового обробітку не передбачає культивації або будь-якої ще підготовки ґрунту. Для цього сівалка має великий тиск на сошник для утримання точної глибини і надійну систему подачі насіння для якісної розстановки насіння в рядку. З необхідністю великого тиску на кожен сошник пов'язана масивність і велика вага Kasi. Саме тому їх не буває навісних, а тільки причіпні.
 
Основою сівалки є дводисковий сошник, який за допомогою паралелограмної навіски відмінно копіює нерівності поля, точно витримує встановлену глибину загортання на високих швидкостях посіву та забезпечує високу продуктивність. Під час роботи диски легко проникають у ґрунт, розташований між ними прижим для зерна розрівнює насіння у щілині та покращує їх контакт із ґрунтом.
Підпружинний паралелограмний механізм створює тиск від 80 до 300 кг на сошник , який концентрується на гумовому котку, що прикочує борозду. Необхідне заглиблення дисків та відповідно глибина посіву встановлюється за допомогою регулювання положення катка. Конструкція сошника складається з двох частин, з'єднаних за допомогою шарніра. Дана особливість забезпечує точне коткування навіть при посіві на полях зі складним контуром і частими поворотами.
 
Сівалка KASI може бути оснащена сошниками з міжряддям 17 см, що підходить для більшості зернових культур, відповідно до вимог замовника. Міжряддя 19 см підходить для посіву в умовах великої кількості рослинних решток на поверхні ґрунту.
 
Для детальної інформації: 0800211199
Дата: 11 квітня 2023
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію