Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Сівалка точного висіву CHIEF - це результат 8-річного досвіду та розробок!

Сівалка точного висіву CHIEF - це результат 8-річного досвіду та розробок! Сівалка використовує технологію точного висіву та враховує актуальні виклики, з якими стикаються фермери!
 
Вона забезпечує комплексне, гнучке та ефективне рішення з надзвичайною точністю!
 
Сівалка оснащена сучасними датчиками та програмним забезпеченням, які гарантують, що кожна насінина буде внесена на потрібну глибину, з правильним інтервалом. Система моніторингу дозволяє взаємодіяти з користувачем, щоб налаштувати та оптимізувати умови посіву та внесення добрив у режимі реального часу!
 
ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ:
 
  1. Підвищення врожайності: CHIEF дозволяє фермерам висівати насіння на оптимальну глибину, з оптимальними інтервалами та в оптимальний час, що призводить до більш рівномірних сходів та покращення врожайності.
  2. Зниження виробничих витрат: Завдяки CHIEF оптимізується кількість насіння, добрив та гербіцидів, що призводить до економії коштів.
  3. Ефективне використання ресурсів: CHIEF дозволяє більш ефективно використовувати ресурси, включаючи воду та поживні речовини, що призводить до більш сталого ведення сільського господарства.
  4. Підвищення прибутковості: завдяки підвищенню врожайності та зниженню витрат на виробничі ресурси підвищується прибутковість сільськогосподарських операцій/
  5. Підвищення екологічної стійкості: Точний висів зменшує використання засобів виробництва та оптимізує використання ресурсів, що дозволяє фермерам зменшити вплив на навколишнє середовище та сприяти більш сталому веденню сільського господарства/
  6. Зменшення потреби в робочій силі: Точний висів зменшує потребу в робочій силі, дозволяючи фермерам працювати більш ефективно.
 
 
Для детальної інофрмації: 0800211199
Дата: 26 лютого 2024
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію