Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Сенсація на аграрному ринку України!!! Massey Ferguson 6713 отримує нагороду «Трактор року»!!!

Massey Ferguson, всесвітньо відомий бренд, який продовжує встановлювати кращі стандарти у важливому сегменті техніки агропромисловго комплексу. Ці сучасні трактори побудовані таким чином, що не лише забезпечують надійність, а й співвідношення оптимальної вартості та економічної ефективності роботи: «правильний трактор - за правильну ціну».

«Ми пишаємося тим, що MF 6713 був призначений на цю премію експертним журі з 25 провідних журналів усієї Європи», – за словами Франческо Кваранта (Francesco Quaranta), віце-президента з продажів, маркетингу та управління продуктами компанії Massey Ferguson.

Нагороду Massey Ferguson 6713 отримав під час міжнародної виставки EIMA International, де притягував погляди багатьох відвідувачів та експертів. EIMA International – це популярна виставка-ярмарок техніки для сільського господарства і садівництва, що проходить кожні два роки починаючи з 1969 року.

Massey Ferguson 6713 є сучасною новинкою серед техніки АПК тож відзначимо властиві йому технічні характеристики:

- простота і універсальність в управлінні;

- повністю синхронізована механічна трансмісія Power Shuttle;

- гідравлічна система відкритого типу;

- потужна трьох точкова навіска з електрогідравлічною системою підйому і опускання (що знижує пробуксовку коліс і мінімізує витрати палива);

- плавне включення ВВП через незалежну муфту з електрогідравлічним регулюванням.

Дана модель є прикладом успішних інвестицій, так як є унікальним продуктом сучасного дизайну та інженерії в даному секторі. Завдяки передовим технологіям Massey Ferguson 6713 поєднує в собі продуктивність і економічність, а також легкість у використанні.

AGCO є світовим лідером в розробці, виробництві і продажу сільськогосподарської  техніки та рішень, а також підтримує більш продуктивне сільське господарство завдяки повній лінійці техніки і пов'язаних з ними послуг. Продукція AGCO продається через п'ять основних брендів: Challenger, Fendt, GSI, Massey Ferguson і Valtra. Головний офіс компанії AGCO, заснований в 1990 році, розташований в місті Дулут, штат Джорджія, США.

 

Дата: 15 листопада 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію