Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Самохідний обприскувач Agrifac Condor - новий еталон обприскування, багате оснащення в стандартній компоновці!

Самохідний обприскувач Agrifac Condor - новий еталон обприскування, багате оснащення в стандартній компоновці!
 
Agrifac Condor гарантує високу продуктивність, точність та довговічність!
 
Технології обприскування від Agrifac у стандартному оснащенні:
 
Stabilo Plus. Шасі StabiloPlus є основою найбільш стабільного обприскувача в світі. Унікальне запатентоване шасі StabiloPlus від компанії Agrifac значно підвищує стійкість агрегату, запобігає розгойдуванню штанги обприскувача на нерівній поверхні та знижує тиск коліс на поверхню ґрунту завдяки більш рівномірному розподілу ваги на всі чотири колеса. Завдяки цьому робочий розчин розподіляється по цільовій поверхні більш рівномірно.
 
Balance Plus. Система Balance Plus утримує штангу у рівновазі навіть на найагресивніших тестових трасах. Це все для досягнення оптимального результату обприскування: бажана кількість потрапляє в потрібне місце.
 
J-boom. Основою штанги J-boom є міцний круглий профіль. Відмінними рисами цієї стійкої торсіонної конструкції, розробленої спеціально для тривалого терміну експлуатації, навіть за умови високих робочих швидкостей, є якість та стабільність.
 
GreenFlowPlus - це насосна система, що забезпечить оптимальне використання води та хімічних речовин. Компактна насосна система забезпечує використання 99,99 % робочого розчину, а постійний рівномірний робочий тиск завжди забезпечує відповідну кількість рідини для необхідної норми внесення.
 
EcoTronicPlus. Найпростіша у використанні та найбільш популярна система управління надає користувачам усю необхідну інформацію під час обприскування. EcoTronicPlus також забезпечує автоматичний режим більшості функцій.
 
Для детальної інформації: 0800211199
Дата: 10 січня 2024
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію