Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Нове покоління фронтальних тракторних навантажувачів Massey Ferguson!

Нове покоління фронтальних тракторних навантажувачів Massey Ferguson!
 
Трактори MF з навантажувачами MF FL - це неперевершене поєднання міцності, витривалості та надійності!
Серія MF FL повністю інтегрується з тракторами Massey Ferguson потужністю 75-405 к.с. Серія представлена в широкому асортименті із 21 моделі з паралелограмним важільним механізмом (для паралельного ведення) або без нього, а також безліччю опцій і аксесуарів для підвищення продуктивності й ефективності.
 
Від міцного і безпечного підрамника до тонкої, але міцної конструкції зварних балок коробчатого перетину — навантажувачі серії MF FL мають кращі в галузі характеристики, які забезпечують максимальну продуктивність і надійність вашого трактора Massey Ferguson.
 
Висока продуктивність і зниження простоїв. Зручність обслуговування, низькі експлуатаційні витрати та простота у використанні як трактора, так і навантажувача — це і були головні завдання при проектуванні та виготовленні серії MF FL, щоб працювати просто, легко, швидко й ефективно.
 
Навантажувачі серії MF FL встановлюють стандарти в управлінні й ергономіці завдяки простоті й ефективності в експлуатації, а також більшому комфорту, безпеці та продуктивності. Ви ніколи не знайдете більш ефективної комбінації трактора та навантажувача.
 
Серія MF FL може оснащуватися широким асортиментом навішувань, включаючи Euro і Euro/SMS, що дозволяє встановлювати найрізноманітніше навісне обладнання для виконуваної роботи.
 
Для детальної інформації: 080021199
Дата: 13 грудня 2023
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію