Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Міжнародний Форум аграрних інновацій «Нове зернятко 2018»

26-27 червня у с. Настасів Тернопільської області відбувся III Міжнародний Форум аграрних інновацій «Нове зернятко», організований відомою в Україні аграрною компанією «Агропродсервіс».

Участь у даному форумі, що мав форму яскравого аграрного свята, взяла участь і «Волинська фондова компанія», представивши потужну техніку всесвітньовідомих брендів, запасні частини до сільськогосподарської техніки, шпагат і сітку Bezalin та якісні паливно-мастильні матеріали.

Зокрема, на виставковій площі нашої компанії аграрії та поціновувачі сучасної сільськогосподарської техніки мали змогу ознайомитися з технічними характеристиками та перевагами:

  • Розкидача органічних добрив Unia Tytan 20;
  • Передпосівного агрегату Unia Atlas 4;
  • Сівалки Unia Polonez 780/4Di;
  • Розкидача мінеральних добрив Unia MX-950;
  • Глибокорозпушувача Agrisem Cultiplow Platinum SR4;
  • Дискового агрегату Agrisem Disc-O-Mulch Gold 6.

Програма Міжнародного форуму була продуктивною і насиченою, адже включала в себе огляд демонстраційних ділянок зернових, зернобобових та технічних культур, огляд яблуневого саду, насіннєвого та соєвого заводу, знайомство з новинками сільськогосподарської техніки, а також тематичні конференції в польовому конференц-залі.

Гостинні організатори люб’язно частували усіх присутніх смачними стравами української кухні, а в цілому захід пройшов у позитивній атмосфері взаємовигідної співпраці.

«Волинська фондова компанія» дякує компанії «Агропродсервіс» за високий рівень організації форуму, а усім аграріям, що завітали подивитися на нашу техніку, - за приємне спілкування! Будемо надіятися на подальшу плідну співпрацю!

Дата: 4 липня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію