Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Massey Ferguson Open Day від «Волинської фондової компанії»

В Україні вже традиційно проходить всеукраїнський тур «Massey Ferguson Open Day», в рамках якого офіційні дистриб'ютори разом із провідними спеціалістами виробника презентують сільгоспвиробникам свіжі напрацювання корпорації AGCO.

5-го квітня цей захід відбувся в хмельницькому представництві «Волинської Фондової Компанії».

ПОТУЖНЕ ІМ'Я

Попри напружений час посівної кампанії захід у Хмельницьку зібрав чимало охочих оцінити новинки від світового виробника. Звичайно, що в цьому свою роль зіграв імідж бренду Massey Ferguson в Україні. Як під час заходу сказав керівник відділу AGCO ВФК Юрій Петренко: «Сьогодні Massey Ferguson – бренд, який за роки присутності в Україні неодноразово довів свої конкурентні переваги, здобув помітну полярність у господарствах та посів гідне місце на ринку».

Проте не меншим (якщо не більшим) фактором стало ім'я «Волинської Фондової Компанії» та її політика щодо динамічного нарощування сервісного потенціалу. Прикладом цього є нове представництво у місті Хмельницький, яке відкрилось 18 травня 2018 року. В епіцентрі потужностей – сервісна майстерня, розрахована на одночасний капітальний ремонт із повним розбиранням 2-ох тракторів і при цьому має місце для ремонту двигунів, трансмісій, передніх і задніх мостів тощо. Сьогодні в ній працює 5 спеціалістів, із яких 3-оє – в мобільних бригадах. Поруч із сервісним приміщенням розташований склад запчастин, у якому майже рік працює нова система пошуку: деталь позначається штрих-кодом із інформацією про замовника, дати поставки і.т.д., що дозволяє швидше знайти потрібну запчастину та сприяє кращому обслуговуванню клієнтів. Наочно оцінити облюбовану техніку можна на дворівневому демонстраційному майданчику. 5-го квітня він був заповнений ущент.

«Мені приємно вітати вас в нашому хмельницькому представництві. Рік тому більшість із вас була присутня на запуску цих потужностей. Сьогодні ми запросили вас оцінити новинки, які ми додаємо в наш асортимент», – звертається до сільгоспвиробників комерційний директор ВФК Юрій Голіков.

НОВЕ ПОКОЛІННЯ «ТЕЛЕСКОПІВ»

Однією з них став представник нового покоління телескопічних навантажувачів, модель TH 7035, яка здатна підняти 3 т вантажу на висоту 7 м та максимальні 3,5 т – на висоту близько 4,5 м.

Як і дві інші моделі сімейства, TH 7035 оснащена вдосконаленою гідравлічною системою, до якої, зокрема, входять 4 гідравлічні клапани з системою вимірювання навантажень. Вона, відповідно поточної потреби, регулює об'єм масла та спрямовує потік не всіма каналами, а туди, де в ньому є необхідність. Це зменшує втрату потужності через нагрівання мастила, а також дозволяє оператору одночасно виконувати до трьох рухів. Продуктивність насоса на TH 7035 становить 100 л/хв.

«Серця» машин TH – це 4-циліндрові двигуни Perkins об'ємом 4,4 л, які розміщенні так, щоб крайнє нижнє положення стріли мінімально перешкоджало оглядовості. Максимальну потужність ці агрегати вивільняють при 2400 об/хв.: для моделі TH 7038 це 100 к.с. Ефективному згоранню пального сприяє вдосконалена система охолодження. Так, зокрема, навантажувач оснащений вентилятором, частота обертів якого автоматично регулюється, відповідно температури навколишнього середовища. Разом із тим, площа сітки над двигуном аналогічна площі радіатора, що сприяє якості охолодження. Для очищення сітки вмикається реверсний режим роботи вентилятора.

TH 7035 має гідростатичну трансмісію із легкокерованим ходозменшувачем, а також 4-діапазонну коробку передач: дві гідравлічні швидкості (до 6 км/год. і до 12 км/год.) та дві механічні (до 18 км/год. і до 30/40 км/год.).

Привабливості лінійці додає компактність моделей: повна довжина машини з палетними вилами не перевищує 6,1 м. Крім того, завдяки короткій колісній базі (2,8 м) зовнішній радіус розвороту становить 3,7-4,1 м в залежності від шин: діаметр 20 та 24 дюйми відповідно. Зручнішому маневруванню сприяє і напівавтоматичне перемикання між режимами їзди стандарт, слід-у-слід і «крабовий хід».

ТН може похизуватись кабіною з гарною оглядовістю (за опущеної стріли видно всі колеса) та високим рівнем безпеки: потужна рама захистить оператора в випадку перевертання машини, а посилений верх кабіни – в разі падіння вантажу.

КЛАВІШНИЙ АКЦЕНТ

Без пильної уваги відвідувачів не залишився й клавішний комбайн 7370 Beta, який завдяки мультимуфті швидко агрегатується зі жниварками робочою шириною 5,5-7,6 м.

У похилій камері, перед транспортером, розміщений бітер, який забезпечує рівномірний потік маси та може працювати в реверсному режимі для усунення забивання.

Зона обмолоту представлена барабаном шириною 160 см та діаметром 60 см із 8-ма бичами, який працює в швидкісному діапазоні 430-1310 об/хв. Він оснащений 8-ма баластними брусками: під час обмолоту вони підвищують момент інерції, що зменшує навантаження на приводи та знижує потребу в енергії. Конструкція підбарабання площею 0,99 м² сприяє витримці оптимального балансу між якісним обмолотом і суттєвою прохідністю маси: в задній частині встановлено менше прутків і з більшим кроком, ніж у передній. Положення обох частин регулюється незалежно. Після підбарабання маса проходить через пальчикову решітку відбійного бітера, яка регулюється в 3-ох положеннях. Далі в роботу вступає відцентровий сепаратор MCS (ширина 160 см, Ø60 см), який проводить масу через комірки підбарабання площею 1,07 м². При відсутності потреби в додатковій площі сепарації, MCS можна деактивувати: його підбарабання підіймається вгору електромотором.

Ще однією особливістю машини є 4-каскадний соломотряс із клавішами заввишки 21 см. Вертикальні секції клавіш мають решітчасту поверхню для активнішої сепарації, а передні ступені клавіш – посилену конструкцію для збирання кукурудзи. Загальна площа соломотрясу становить 6,81 м².

7370 Beta має 5,58 м² площі очищення, яку утворюють довга вібраційна дошка з високими відокремлювальними елементами та нижні й верхні решета, положення яких регулюється електроприводом. Сміття від зерна відокремлює вентилятор, що працює в діапазоні 350-1050 об/хв. Точний обсяг маси, що йде на домолот визначається датчиком, який оперативно візуалізує ці дані на бортовому комп’ютері.

Зерно подається до бункера об'ємом 9000 л, який 5-метровий шнек, що працює на швидкості 105 л/сек., спустошує менше, ніж за 1,5 хв. Солома ж потрапляє на 6-рядний подрібнювач, який забезпечує ту якість подрібнення та розкидання соломи, що

потрібна для мінімальної технології обробітку ґрунту.

7370 Beta оснащений 8,4-літровим двигуном AGCO Power, який видає 235/320 кВт/к.с. та системою впорскування палива, яка дозволила отримати пласку криву крутного моменту. Це означає сталу продуктивність машини при змінних умовах та економію палива. Останнє забезпечується ще й завдяки приводам із низьким коефіцієнтом тертя.

НЕ ПРОДАТИ ТЕХНІКУ, А ПРОДАТИ ЕФЕКТИВНЕ РІШЕННЯ

Поруч із цими машинами ВФК продемонструвала новітню сівалку для просапних культур 9108VE, а також частину модельного ряду тракторів Massey Ferguson: від моделей 6713 (номінально: 130 к.с.) та 7722 (200 к.с.) до флагманського 8737 (356 к.с.).

«Сьогодні налагоджування постійних довгострокових відносин із нашими клієнтами є для нас абсолютним пріоритетом, – наголошує заступник комерційного директора ВФК Андрій Морозов. – Зокрема з цією метою ВФК виділяє значний ресурс для підготовки менеджменту: їхня задача – не продати техніку, а продати ефективне рішення, яке на 100% виконає поставлені аграрієм задачі. Крім того, враховуючи складності з реалізацією врожаю минулими роками, я не виключаю можливості, що в майбутньому ВФК надаватиме консультації щодо цінових тенденцій. Наша мета – допомогти сільгоспвиробникам підвищити ефективність їхнього бізнесу та посилити його конкурентоспроможність на ринку».

Завантажити статтю: MASSEY FERGUSON OPEN DAY ВІД «ВОЛИНСЬКОЇ ФОНДОВОЇ КОМПАНІЇ»

Дата: 5 квітня 2019
Джерело: Журнал «Агробизнес Украина»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію