Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Massey Ferguson 8737S та глибокорозпушувач Agrisem Cultiplow Platinum

Черговий продуктивний тандем техніки від Волинської Фондової Компанії - 370-сильний трактор Massey Ferguson 8737S та глибокорозпушувач Agrisem Cultiplow Platinum!

 
Agrisem Cultiplow Platinum- сучасна грунтообробна техніка, що легко розпушує будь-який ґрунт на глибину до 45 см!
Агрегат використовує хвилеподібну технологію рихлення, що є суттєво важливим елементом проростання посівних культур. Лапи зі зміщеним ріжучим елементом переміщують однорідну «хвилю» ґрунту, і економлять близько 30% енергії в порівнянні з прямими або вигнутими лапами аналогів!
Агрегат має систему регулювання робочої глибини Multistop, що дає змогу легко встановити необхідну робочу глибину для роботи в полі відповідно до потреб господарств.
 
Massey Ferguson 8737S - це поєднання потужності, сили, відмінних конструкторських рішень і сучасної ергономічності при більш економічному 6-ти циліндровому двигуні AGCO POWER другого покоління!
Сучасний дизайн трактора з плавними лініями надає MF 8737 S потужний і динамічний зовнішній вигляд. Нова форма шасі дозволяє скоротити радіус розвороту і працювати з високими баластними, навісними та тяговими навантаженнями.
 
Безступінчата трансмісія Dyna-VT в поєднанні з системою динамічного управління трактором (DTM) забезпечує оптимальні економічні робочі параметри трактора в різноманітних умовах.
Трактор оснащено посиленою задньою навіскою вантажопідйомністю 12000 кг. Інноваційна амортизована передня підвіска QuadLink наділена підвищеною міцністю та довговічністю. Конструкція переднього мосту розрахована на безпечне використання здвоєних коліс.
 
 0800211199
 
Дата: 8 березня 2023
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію