Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Лінійка мастил Total Agri – надійна та довговічна робота сільгосптехніки

Лінійка мастил Total Agri – надійна та довговічна робота сільгосптехніки!

Під час виставки «АГРО-2021» «Волинська фондова компанія» представила широкий вибір мастил та олив для всіх видів сільськогосподарської та автомобільної техніки.

Продукція марки Total не потребує особливої реклами, оскільки входить до найвідоміших і найбільш якісних мастил та олив у світі. Тому логічно, що ставши дилером найкращих брендів сільгосптехніки, компанія «ВФК» пропонує мастила відповідного рівня. Мова передусім про продукцію Total Agri, призначену для використання в усіх видах сільгосптехніки, починаючи від моделей попередніх років і закінчуючи спеціалізованими мастилами, для моделей 2020-2021 років випуску.

Річ у тому, що конструкція та вимоги до двигунів і трансмісій можуть змінюватися ледь не щороку, переважно в бік збільшення потужності, економічності та зменшення кількості викидів шкідливих речовин. Слідом за «залізом» удосконалюються й мастила, тому бажано підбирати їх відповідно до технічних вимог конкретної моделі техніки.

На жаль, далеко не всі вітчизняні агровиробники уважно ставляться до вибору моторних та трансмісійних олив і мастил. З одного боку, мастило – воно ніби і в Африці мастило, що там, мовляв, вигадувати, а з іншого – завжди хочеться заощадити якусь копійчину…

Як казав відомий літературний герой: «Так то воно так, але трішечки не так». Адже мастило невідомого походження та ще й укупі з таким самим фільтром, може істотно скоротити тривалість безпроблемної роботи трактора чи комбайна. Понад те, в окремих випадках це може спричинити серйозні несправності двигуна та інших вузлів, спричинивши багатотисячні збитки.

Погодьтеся, досить дивною виглядає ситуація, коли людина купує трактор за 300 тисяч доларів і заливає туди мастило невідомого виробника, прагнучи зекономити 10 доларів, внаслідок виходить не економія, а лотерея із очевидним сумним фіналом.

Тому турбуючись про своїх партнерів-аграріїв, «Волинська фондова компанія» включила до своєї пропозиції паливно-мастильні матеріали відомих світових брендів, зокрема, Total Energy. Пропонуючи таку продукцію за привабливою ціною, «ВФК» дає змогу фермерам бути впевненими в «здоров’ї» власної техніки, незалежно від року її випуску.

 На виставці «АГРО-2021» ми представляємо лінійку олив Total Energy, розроблену спеціально під агросектор – це Total Agri. Мастила Total Agri мають найсвіжіші допуски, котрі йдуть для найновішої техніки. Відповідно, їх використання дає змогу реально продовжити термін безперебійної служби двигунів та продовжити їх ресурс. Окрім цього, до лінійки Total входять різноманітні мастила, оливи, охолоджуючі рідини тощо, завдяки яким досягається гарантовано ефективна робота сільгосптехніки, – розповідає старший менеджер із продажу олив «ВФК».

Справді, кому ж іще створювати найкращі мастильні продукти, як не Total! Адже ця компанія працює на ринку вже понад 60 років. Сьогодні компанія має 41 завод у різних країнах світу, виробляючи продукцію не лише для агросектору та автомобільного транспорту, але й для індустріальних потреб. Під маркою Total, точніше Total Energies, також випускається високоякісне пальне.

Із метою популяризації мастил та олив Total в рамках «АГРО-2021» «Волинська фондова компанія» провадила щоденні розіграші для всіх відвідувачів стенда. У якості призів розігрувалася моторна олива, що підходить для різних видів сільгосп- та вантажної техніки. Переможці отримували відразу по 40 літрів оливи, розрахованої щонайменше на 250 мотогодин безперебійної роботи сільгосптехніки.

Зокрема, нам удалося поспілкуватися з представниками СФГ «Агро-Іванись» (Полтавська обл.) та ФОП «Гончаренко». Так, представник «Агро-Іванись» повідомив нам, що добре обізнаний із високими якісними характеристиками моторних олив Total, тому не обмежиться виграними 40 літрами. Наш співрозмовник планує відвідати представництво «ВФК» у регіоні й придбати відразу бочку оливи.

Головний експерт компанії «Total Україна» Степан Васильєв розповідає, що з кожним роком зростає інтерес українських аграріїв до олив і мастил Total.

– Якісний продукт завжди користуватиметься попитом. Фермери звертають увагу на те, як показує себе той чи інший продукт у сусідів та знайомих і також мають намір його використовувати. У свою чергу, ми також не стоїмо на місці: вивчаємо запити наших партнерів-аграріїв, уважно слідкуємо за новинками сільгосптехніки й пропонуємо ті або інші оптимальні з різних точок зору продукти. Адже мають значення не лише властивості олив та мастил, а й інші аспекти, наприклад, зручність упаковки, правильне застосування тощо, –розповів Степан Васильєв.

Загалом лінійка Total Агрі передбачає широкі можливості для вибору необхідної оливи або мастила. Тому правильну формуляцію знайде для себе власник будь-якої моделі техніки. Візьмемо для прикладу продукт TRACT AGRI HDM 15W-40. Це всесезонна олива для дизельних двигунів старого покоління (атмосферних і турбованих) тракторів і сільськогосподарської техніки. Призначена для змащування дизельних двигунів сільськогосподарської техніки попередніх поколінь (до 1999 року випуску), для яких не існувало екологічних стандартів. Тобто, навіть власники сільгосптехніки із солідним багаторічним напрацюванням, не маючи змоги придбати новішу техніку, можуть істотно продовжити її ресурс шляхом застосування спеціалізованої оливи Total.

Якщо ж ми візьмемо, наприклад, TOTAL TRACT AGRI T4R FE 5W-30 чи якийсь інший продукт Total, створений для найновішої техніки, то побачимо, що це олива, спеціально розроблена для сільськогосподарських дизельних двигунів, що відповідають європейським стандартам IV рівня та американському стандарту EPA Tier 4, кінцевого або нижчого рівня викидів.

Це справді високоякісні сучасні продукти, виготовлені з урахуванням найсуворіших світових стандартів.

Відповідно, можна підібрати найбільш оптимальний варіант буквально для кожної конкретної машини й бути певними, що все зробили якнайкраще. Причому зі свого боку фахівці «Волинської фондової компанії», які пройшли відповідне навчання, нададуть вичерпні й точні рекомендації щодо кожного конкретного випадку. Що дуже зручно, оскільки фермерові не потрібно ламати голову щодо вибору мастил та олив для своєї техніки. Адже можна, скажімо, замовити комплексну послугу, що включає підбір та доставку всіх необхідних продуктів.

Взагалі, сервіс для «ВФК» – це основа основ, і забезпечення агровиробників необхідними комплектуючими та мастильними матеріалами є ключовим пріоритетом компанії. Окрім цього, це також і потужна консультаційна підтримка, яку здійснюють кваліфіковані фахівці. В тому числі і щодо використання олив та мастил.

Старший менеджер із продажу олив компанії «Волинської фондової компанії» наголошує також на тому, що необхідно неухильно дотримуватися всіх рекомендацій виробників сільгосптехніки та мастильних матеріалів щодо правильного їх застосування.

– Рекомендовані інтервали для заміни олив та мастил у тракторах та комбайнах розроблені не на порожньому місці, а мають під собою чітке технічне обґрунтування. Олива – це можна так, сказати, кровоносна система двигуна. Вона постійно підтримує оптимальну температуру під час роботи та вбирає в себе різноманітні забруднення. Тому надзвичайно важливо своєчасно міняти мастило, згідно до рекомендацій виробника, – звертає увагу фахівець ВФК.

Саме так, адже навіть мастила найвищої якості мають визначені строки експлуатації, які не можна порушувати. Натомість за їх дотримання двигун, трансмісія та інші вузли сільгоспмашин працюватимуть «як годинник». Це дасть змогу істотно спростити догляд за технікою та знизити такий важливий критерій як вартість володіння.

Проте не тільки це – застосування таких якісних продуктів як Total поряд із їх своєчасною заміною дасть змогу забезпечити головне у роботі аграрія – плановість та передбачуваність. Можна собі лишень уявити збитки, понесені внаслідок, наприклад, зупинки роботи трактора в полі під час посівної чи комбайна в період збирання врожаю. Тому обираючи найкращі мастила марки Total та надійний сервіс від ВФК, фермер інвестує в економічну безпеку свого господарства.

Дата: 1 липня 2021
Автор: Юрій ДИВАК
Джерело: Журнал "Агробізнес Україна"
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію