Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Європак Unia Atlas HP 8 – яскравий учасник “Днів агротехнологій”

17  травня поблизу с. Горобіївка, Бориспільського району, Київської області на полях ТОВ “Агро-Регіон” відбувся перший у цьому році масштабний “День агротехнологій” від Українського клубу аграрного бізнесу та агенцією “UCABevent”. Цього разу популярна аграрна подія була присвячена особливостям технологічного процесу посіву “цариці полів” - кукурудзи. Відповідно усі присутні мали змогу на власні очі побачити в роботі потужну техніку для передпосівного обробітку, а також безпосередньо для самого посіву кукурудзи.

У першому блоці демонстрацій взяла участь “Волинська фондова компанія”, представивши популярний на аграрному ринку агрегат передпосівного обробітку від польської компанії Unia – Atlas HP8, який зарекомендував себе з найкращої сторони. Усі присутні мали змогу ще раз побачити важливі переваги даного агрегату в роботі.

Окрім безпосередньо самих демонстрацій, у програмі заходу також була передбачена і пленарна частина, на якій відомі експерти аграрного ринку обговорили важливі питання, що стосуються сучасного розвитку аграрного бізнесу.

В цілому захід відбувся на високому рівні та у позитивній і продуктивній атмосфері, за що висловлюємо щиру подяку організаторам.

Дата: 22 травня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію