Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Борона ротаційна БРП - 9 від Технополь призначена для суцільної і міжрядної обробки будь-яких культур і грунтів!

Борона ротаційна БРП - 9 від Технополь призначена для суцільної і міжрядної обробки будь-яких культур зернових, сої, просапних культур, овочів і т.д. і всіх типів ґрунтів!
 
При обробці даним знаряддям проводиться механічна боротьба з бур’яном в фазі нитки, розпушування кірки ґрунту і закладення добрив або гербіцидів.
 
Гойдаючий тандем на двох підшипниках збільшує термін служби даного вузла і забезпечує копіювання рельєфу ґрунту і однакову глибину обробки. Чим вище швидкість, тим сильніше рихлити ґрунт.
 
Режими роботи агрегату:
  • Щадний – для роботи по вегетуючих рослинах зірочки розташовані вигином у напрямку руху і забезпечує майже вертикальне входження голки – зуба в ґрунт, що не пошкоджує рослину.
  • Агресивний – якщо перевернути диск вигином голки проти ходу руху, то вплив на ґрунт збільшиться. Такий вид робіт підходить для обробки стерні або інших видах робіт по суцільній та інтенсивній обробці ґрунту. Глибина обробки встановлюється за рахунок перепускних циліндрів і гідрозамка і дає можливість точного регулювання.
Аерація шляхом проколювання ґрунту голкою з великою швидкістю подібна мікровзриву. Такий вплив мікровзривом на ґрунт (крім розпушування) сприяє різкому витісненню з верхнього шару ґрунту накопиченого там вуглекислого газу і заміщення його киснем з азотом з повітря, що значно активізує (прискорює) грунтові біологічні процеси і накопичення (синтез) азоту і тим самим призводить до різкого і повноцінного розвитку культурних рослин (за даними вчених один прохід голчастої борони сумірний внесення в ґрунт селітри в кількості 100 кг / га).
 
Особливістю агрегату є компактність і оригінальні шарніри розкладання крил.
  • Продуктивність: 0,8 - 18 га/год.
  • Робоча швидкість: 12 - 20 км/год.
  • Робоча ширина захвату: 9 м.
Для детальної інформації: 0800211199
Дата: 7 квітня 2023
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію