Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

«Волинська фондова компанія» взяла участь у Міжнародній виставці сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО» 2018

З 30 жовтня по 1 листопада відбулася Міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО» — епіцентр інновацій сільськогосподарської техніки та обладнання.

«Волинська фондова компанія» взяла участь у виставці разом із світовим лідером сільськогосподарської техніки – корпорацією AGCO.

Загалом, на виставці були представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва, агрохімія.

Також в рамках виставки відбулися ряд ділових заходів, присвячених нагальним проблемам українського АПК, метою яких було допомогти аграріям зорієнтуватися у вирі новинок галузі, зрозуміти напрями розвитку ринку.
Серед найбільш яскравих подій виставки можна відзначити підведення підсумків та нагородження переможців міжнародного конкурсу кращих інноваційних рішень в сільгосптехніці і обладнанні «InterAGRO Innovation Award», який проводиться для того, щоб представники сільськогосподарської галузі дізнавалися про кращі інноваційні рішення в аграрній техніці і обладнанні, а підприємства та організації мали стимул впроваджувати свої інновації в серійне виробництво.


Одну із нагород, а саме золоту відзнаку у категорії «Машини для сівби», отримала корпорація AGСO за сівалку Massey Ferguson 9108VE з системою сенсорів Precision Planting SmartFirmer.

 «Волинська фондова компанія» дякує організаторам за можливість долучитися до такої події. Адже, виставка «ІнтерАГРО» - це чудова можливість як для виробників техніки, так і для аграріїв, оскільки перші можуть представити свою продукцію на загальний огляд, а другі - ознайомитися із сучасними новинками сільськогосподарської техніки, які безсумнівно допоможуть підвищити продуктивність.

Дата: 5 листопада 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію