Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

«Волинська фондова компанія» взяла участь у Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі «Волинь-Інвест 2018»

Більше семи сотень людей з різних куточків країни та світу зібралося 21 вересня 2018 року, в РЦ «Промінь», аби взяти участь у головній інвестиційній події року. Адже у Луцьку відбувся Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Волинь-Інвест 2018».

Організаторами заходу виступили Волинська ОДА, Волиньрада, Волинська торгово-промислова палата та Луцька міська рада. Форум зібрали заради активізації діалогу між владою та бізнесом, розвитку та започаткування нових ділових зв'язків, демонстрації переваг регіону для потенційних інвесторів та презентації цікавих інвест-проектів.

Учасниками форуму стали представники міської та обласної влади, органів місцевого самоврядування, дипломатичного корпусу, торгово-промислових палат, бізнесу, ділових, освітніх і наукових кіл, фінансових організацій та установ, експертів з міжнародних програм та проектів.

Відомі волинські компанії також долучилися до заходу, а саме «Вілія», «П’ятидні», «Тигрес», «Дмитрук», «Забіяка», «Руна», Теремно хліб».
Як зазначив радник голови облдержадміністрації та модератор заходу Денис П’ятигорець, основною рушійною силою і національною ідеєю будь-якої держави має бути фінансова успішність та незалежність. А це неможливо без інвестицій. Саме тому цей захід є надзвичайно важливим як для Волині, так і для України в цілому.

Програма заходу включала три тематичних дискусійних платформи, які присвячені питанням «зеленої економіки», промисловості, розвитку сільського та лісового господарства, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів, туризму, культурної, науково-освітньої співпраці.

Також у рамках заходу відбувалася виставка досягнень волинських підприємств у галузях сільського господарства, деревообробної, легкої та харчової промисловості, а також сфери послуг.

Дата: 25 вересня 2018
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію