Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Вибір на користь MF 8737S і MF 6713 – безумовно правильний!

«Вибір на користь MF 8737S і MF 6713, запропонований «ВФК», – безумовно правильний», – вважають у СТОВ «Тетірське»

Сільськогосподарський рік добігає кінця. Зібрано врожай, хлібороби підбивають підсумки – що вдалося зробити із запланованого, чим багаті, що ляже в комору і в кишені хліборобів. Думають про це і у СТОВ «Тетірське», що на Житомирщині, яким уже сьомий рік керує молодий і енергійний директор Дмитро Сергійович Тарасюк.

На початок року господарство мало в обробітку 1520 гектарів землі, сьогодні – вже понад 1800 гектарів. Розвивають дві галузі: рослинництво і тваринництво, зокрема молочне. Роботою і зарплатою забезпечують 43 працівників. Вирощують технічні й зернові культури, зокрема, кукурудзу на силос, жито на сінаж, а також зерно, пшеницю, ріпак, соняшник, сою. І, звичайно, овес для годування тварин.

– Яким видався нинішній рік за результатами роботи?, – запитуємо у директора.

– Результати в цьому році непогані. Звичайно, щороку планку ставимо все вище, та попри труднощі план ми виконали на 95 відсотків.

– Досягнення таких результатів вимагає, очевидно, й застосування сучасної техніки. Чи не так?

– Звичайно, щоб чогось досягнути, аграрії, перш за все, повинні користуватися не просто сучасною, а висококласною технікою та технологіями. Важливу роль відіграє й людський ресурс. Це кваліфіковані спеціалісти і безпосередні виконавці, зокрема, механізатори. Ми створили таку команду, яка налаштована на добрий результат: заробляє сільгосппідприємство, заробляє кожний працівник, має прибуток уся громада через реалізовувані соціальні програми. Тож утримуємо футбольну команду, виділяємо кошти на проведення «Дня села», дбаємо про впорядкування села, спонсоруємо дитячий садок, школу, допомагаємо АТОвцям, пенсіонерам. Тобто, працюємо для всієї громади.

– Яку техніку маєте у господарстві?

– Оновленню технічного парку приділяємо велику увагу, адже без якісних сільськогосподарських агрегатів успішно господарювати не вдасться. Зокрема, торік у грудні і в лютому цього року придбали у «Волинської Фондової Компанії» – офіційного дистриб’ютора техніки «Massеy Ferguson» два трактори – MF 8737S і MF 6713. Перший – потужністю 370 к.с. і другий – 130 к.с.

– Чому обрали саме ці моделі тракторів?

– Насамперед, нас влаштовувала приваблива ціна, прийнятні витрати на пальне, на запчастини – лояльніші, ніж у конкурентів. Та й сервісне обслуговування у «ВФК» на високому рівні.Тож вирішили спробувати розпочати співпрацю з цією компанією.

– Механізатор, із яким ми розмовляли, сказав, що набагато комфортніше йому тепер працювати на новому тракторі. Це теж бралося до уваги?

– Так, я оцінюю агрегат зі своєї, економічної, точки зору – щодо витрат пального, доступності запчастин та інше. А механізатори, яким безпосередньо працювати на такому тракторі, оцінюють по-своєму: настільки легко й комфортно ним керувати. І вони дуже задоволені.

– Відтак, у чому ви виграли, придбавши ці трактори?

– Виграли і в ціні, і в пальному, і в витратних ресурсах.

– Протягом усього часу експлуатації машин якісь проблеми виникали?

– Ні, жодної. Все нормально. Трактор MF 8737S уже напрацював 1000 мотогодин, другий – MF 6713 – 750 мотогодин. І наразі без жодних проблем.

– Ви б порадили своїм колегам придбати трактори Massеy Ferguson?

– Звичайно порадив би. Коли ми збиралися купувати техніку, я звернувся у СТОВ «Полісся», що розташоване у нашому районі – в них теж є трактор цього бренду, який вони купили три роки тому, і він прекрасно працює. Я до них приїхав, послухав, їхні схвальні відгуки щодо користування машиною, дізнався про затрати на обслуговування й усе інше. Саме їхня рекомендація вплинула на моє рішення звернутися до «Волинської фондової компанії» й придбати техніку у цього дилера. І не шкодую, вибір виявився правильним.

Прокоментував і підсумував почуте в Тетірці керівник Житомирського представництва «Волинської фондової компанії»:

– Компанія «Massеy Ferguson» – є одним із лідерів сільськогосподарської техніки в світі, відомий бренд на багатьох континентах, який в Україні сьогодні завойовує своє місце, набуває широкої популярності серед аграріїв – наших клієнтів. Ця компанія виробляє не лише трактори. В її арсеналі – велике різноманіття техніки: трактори, комбайни, навантажувачі, посівна і ґрунтообробна техніка, обприскувачі, агрегати для заготівлі кормів. Це техніка, яка вирізняється своєю надійністю, ефективністю, економічністю і лояльністю цін.

Ми, в свою чергу, як офіційні дилери, забезпечуємо своєчасне, доброякісне сервісне гарантійне й післягарантійне обслуговування, підтримку наших клієнтів, надаючи будь-яку допомогу в доборі необхідної техніки для потреб клієнта. Від себе як керівник представництва «ВФК» та як продавець техніки можу сказати, я задоволений, що продаю і розвиваю цей бренд. Упевнено можу його рекомендувати всім своїм клієнтам.

Якщо конкретно говорити про представлені трактори, то перший MF 8737S – з точки зору машинобудування дуже гарно спроеєктований. Важливо відзначити, що машина має дуже економічний, надійний двигун виробництва корпорації АGСО. Має амортизований передній міст, який у свою чергу забезпечує поліпшену передачу тягового зусилля, кращий комфорт для оператора. Трактор оснащений безступінчатою трансмісією, яка забезпечує плавність ходу, високу передачу крутного моменту і економічність у тому числі. Достатньо велика вага трактора, колісна база дозволяють використовувати його у важких польових умовах.

Базова комплектація таких тракторів достатньо багата. Вони придатні для агрегатування з будь-якими! – підкреслюю – сучасними сільськогосподарськими машинами такого тягового класу. Високий рівень можливостей з точки зору комфорту і організації точного землеробства: навігаційні системи, автопілоти, системи посекційного контролю внесення матеріалів, системи варіативного внесення матеріалів за картами завдань – усе це високо оцінюється нашими клієнтами, приносить їм задоволення, впевненість, добрі результати в роботі і прибуток.

Щодо меншого трактора MF 6713, то слід відзначити, що при потужності двигуна 130 кінських сил, цей агрегат дає можливість працювати оператору в достатньому комфорті без надмірного шуму, пилу, з відмінним кондиціюванням і фільтрацією повітря при роботі з отрутохімікатами. Високі тягові можливості, економічність, зручне з точки зору трансмісії управління, проста й ефективна електро-гідравлічна система включення зовнішніх робочих агрегатів – усе це робить трактор MF 6713 надійним універсальним помічником аграріїв.

 

Завантажити статтю: "Вибір на користь MF 8737S і MF 6713 – безумовно правильний!"

Дата: 24 листопада 2021
Автор: Іраїда Голованова
Джерело: Журнал «АгроЕліта
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію