Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Розкидач міндобрив UNIA MX 100 від «ВФК»: Ефективно та ощадливо!

Розкидач міндобрив UNIA MX 100 від «ВФК»: Ефективно та ощадливо!

«Волинська фондова компанія» на «Агрочелендж-2024» представила цікавий розкидач міндобрив польського виробництва, розрахований на невеликі та середні господарства.

 

Скільки коштують сьогодні мінеральні добрива знає кожен український аграрій. Беручи до уваги, що ціни на вирощене зерно не поспішають повертатися до колишніх значень,  наш фермер мусить рахувати кожен кілограм нітроамофоски чи карбаміду. А отже, шукати саме таку техніку для її внесення, яка забезпечить оптимальне співвідношення ціни і якості.

Польський виробник сільгосптехніки компанія UNIA має вже багаторічну відмінну репутацію серед українських аграріїв. Адже пропонує не просто надійні і недорогі машини та агрегати, але й при цьому оснащує їх власними передовими технічними рішеннями, які реально дають змогу фермерам підвищувати рентабельність агровиробництва.

У цьому плані варто звернути особливу увагу на чергову цікаву модель від UNIA, котру представляє в Україні її постійний надійний офіційний дилер – «Волинська фондова компанія». Мова про 1000­літрову модель розкидача міндобрив UNIA MX 1000 із унікально точним малюнком розкидання та можливістю максимально раціональної витрати гранульованих добрив.

– Компанія UNIA пропонує декілька лінійок розкидачів мінеральних добрив, із місткістю бункера від 400 до 12000 літрів та найрізноманітнішим технічним оснащенням. Тобто, кожен фермер може підібрати оптимальну модель під свої потреби, звісно що із нашою допомогою як офіційного дилера техніки UNIA. Наразі ми пропонуємо ознайомитися із особливістю лінійки розкидачів UNIA MX, до якої входять моделі із місткістю бункера від 1000 до 3000 літрів, – розповідає директор Вінницької філії «ВФК» Артем Павлишен.

Конкретна представлена на «Агрочелендж­2024» модель розкидача UNIA MX 1000 належить до сегменту машин, котрі оптимально підійдуть для невеликих та середніх господарств. Задля збільшення продуктивності можна обрати модель із бункером на 1600 чи 3000 літрів.

 

– Українські фермери дедалі частіше обирають саме таку просту і водночас надійну та технологічну машину як UNIA MX 1000. З нею дуже зручно працювати, точно регулюючи ширину розкидання гранул в діапазоні від 12 до 24 метрів, – зазначає Артем.

Цікаво, що розкидачі мінеральних добрив UNIA можуть похвалитися одними із найкращих в своєму класі показників рівномірності внесення міндобрив.

– Згідно із дослідженнями найбільш авторитетного німецького видання, що займається сільгосптехнікою, наші розкидачі забезпечують чудову рівномірність розподілення гранул по поверхні поля – максимальна похибка у них не перевищує 7%! Інженерам UNIA вдалося створити не просто надійну та просту в експлуатації машину, але й дати змогу її користувачам істотно підвищити рентабельність своєї роботи. Ми всі добре знаємо, на жаль, скільки коштують сьогодні міндобрива, тому застосувавши, зокрема, і розкидач UNIA MX 1000 на площі, наприклад, 1000 гектарів, аграрій гарантовано заощадить не одну тисячу євро. І додатково заробить завдяки підвищенню валової врожайності на полі, завдяки гарантованому забезпеченню усіх рослин мінеральною поживою, – звертає увагу фахівець «Волинської фондової компанії».

Такі вражаючі результати досягаються завдяки інтеграції в конструкцію розкидача передових самостійних розробок польського виробника. Так, найновіші розкидаючі диски LR з плавним регулюванням робочої ширини від 12 до 24 см. забезпечують дуже точне та рівномірне розкидання будь­яких добрив.

Своєю чергою комфорт та зручність обслуговування досягається завдяки регулюванню робочої ширини і дози внесеного добрива, за допомогою зручних ручок без використання будь­яких спеціальних інструментів.

В розкидачах UNIA MX наявні дозувальні отвори, які направляють добрива, не пошкоджуючи гранул, в центральну частину розкидаючого диску. Завдяки такому рішенню, внесені добрива мають пласку траєкторію польоту, що до мінімуму обмежує вплив вітру.

– Тут всі регулювання здійснюються дуже швидко, зручно і з гарантованою точністю. Не потрібно спеціальних інструментів чи якихось над зусиль або ж спеціальних знань. В тому числі завдяки цьому розкидачі міндобрив UNIA полюбляють фермери із усієї Європи, оскільки вони дають змогу підвищити рентабельність роботи і заощадити дорогоцінний час та зусилля. Лише в Україні «ВФК» продала вже кілька тисяч одиниць різних моделей розкидачів UNIA і відгуки їхніх власників про ці машини винятково позитивні, – розповідає Артем.

Цьому сприяє і виняткова надійність цієї техніки, зокрема і тому, що розкидачі мінеральних добрив UNIA MX мають надійну систему протикорозійного захисту. З метою уникнення ділянок корозії всі елементи регулювання, такі як засуви, диски, лопати та інші виготовляються з нержавіючої сталі найвищої якості. Такий захист забезпечує безаварійну роботу розкидача протягом багатьох років.

– Тут все просто і водночас надзвичайно надійно із потужним запасом міцності. Бункер розподілений на дві частини із невисокою перегородкою, що дає змогу вибрати з нього усю порцію добрив без залишку. Наявна мішалка для добрив із малими обертами, аби не пошкодити гранули. Причому UNIA MX без проблем справляється із проблемними міндобривами вітчизняного виробництва, тобто, такими гранулами, що мають неправильну форму і вагу, злипаються у грудки чи взагалі кришаться, перетворюючись на пил. Це не дуже просто, але машина може із ними нормально працювати та точно розкидати, – зазначає представник «Волинської фондової компанії».

 

Високим експлуатаційним характеристикам розкидачів UNIA MX сприяє і їх відносно невелика власна маса із відмінною маневреністю, в тому числі на полях, що мають нерівний рельєф та на перезволоженому ґрунті. Це дає змогу заходити в поле раніше та швидко працювати навіть на найскладніших ділянках полів. А отже, виграти дорогоцінний час навесні, причому спрацювати незмінно якісно.

Слід додати, що впродовж багатьох років тісної співпраці із компанією UNIA, колектив «Волинської фондової компанії» напрацював потужну технічну та технологічну базу для сервісного обслуговування цього сегменту сільгосптехніки.

– Маємо власні об’ємні склади, розташовані у максимально можливій близькості до усіх клієнтів, маємо сучасні ремонтні бази, спецтранспорт та навчені команди досвідчених працівників. Хоча техніка UNIA може похвалитися дуже високим запасом міцності, ми регулярно її оглядаємо, робимо дефектування та технічне обслуговування. В разі необхідності у терміновому ремонті усі необхідні запчастини можуть бути буквально за декілька годин, в крайньому разі наступного дня. І що найважливіше – ми прагнемо допомогти нашим клієнтам навчитися використовувати кожну модель машини максимально ефективно та підвищувати за її допомогою рентабельність агровиробництва. І це безпосередньо стосується такої класної машини як розкидач мінеральних добрив UNIA MX, – наголошує директор Вінницької філії «ВФК» Артем Павлишен.

Завантажити статтю: "Розкидач міндобрив UNIA MX 100 від «ВФК»: Ефективно та ощадливо!"

Дата: 1 липня 2024
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію