Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Обприскувач Kuhn Parruda вiд “ВФК” на професiйному святi аграрiїв

16 листопада на Волині традиційно відбулось святкування Дня працівника сільського господарства, яке вже вкотре дозволило спільноті волинських аграріїв зібратись та приємно провести разом час. Адже не дивлячись на те, що кожен працює за принципом «я один в полі воїн», насправді всі аграрії мають тісний зв’язок один з одним, адже вони об’єднані одними умовами та метою розвивати сільське господарство в Україні.

Досягнення в сільському господарстві Волині

Урочистий захід був організований Департаментом агропромислового розвитку Волинської ОДА. Дійство відбувалося в обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Все розпочалося з урочистих привітань від представників Обласної державної адміністрації та Міської ради і нагородження найкращих аграріїв області, які зробили великий внесок в економічний розвиток не тільки регіону, а й всієї України.

Директор Департаменту АПК Волинської ОДА Юрій Горбенко зазначив, що волинський край стрімко розвивається в аграрному напряму, і завдяки впровадженню передових технологій вже втрачає репутацію складної зони для вирощування культур. Цього року аграрії області зібрали рекордний врожай – понад мільйон тонн зерна з середньою врожайністю 80 ц/га. На сьогоднішній день тут успішно вирощується кукурудза, що не було притаманно регіону раніше. І потенціал аграрної Волині ще далеко не вичерпано, тому попереду – нові досягнення та рекорди.

Юрій Горбенко

Головним партнером в урочистому святкуванні Дня працівника сільського господарства  виступила «Волинська фондова компанія», яка є одним з найпотужніших підприємств на Волині та основним джерелом, що забезпечує аграріїв краю якісною технікою світових брендів. Саме ця компанія грає ключову роль у розвитку аграрного бізнесу в регіоні.  Фактично всі аграрії, які відвідали захід, є успішними клієнтами «ВФК».

Маючи потужну та мобільну  сервісну службу, «ВФК» забезпечує надійне обслуговування і ремонт, техніка доставляється покупцю в господарство та запускається сервісною службою компанії. «ВФК» використовує комплексний підхід по роботі з клієнтами та партнерами, що забезпечує широкий вибір умов і форм розрахунків за придбану техніку та послуги. Кожен продаж забезпечується обов’язковим безкоштовним навчанням операторів (комбайнерів, трактористів, інженерів), що дає можливість їм швидко освоїти високотехнологічні машини і уникнути будь-яких проблем в їх експлуатації. Керівництво та технічні спеціалісти «ВФК» не лінуються вкладати зусилля в свій професійний ріст, саме тому ті клієнти, які розпочали співпрацю з компанією, вже не хочуть її припиняти.

Kuhn Parruda 3000 – «зірка» свята

На театральній площі, де традиційно на честь свята проходив ярмарок волинських виробників, «Волинська фондова компанія» представила експозицію з трьох одиниць техніки: трактора Massey Ferguson 6713, агрегатованого розкидачем мінеральних добрив Unia RCW 8000, та нової моделі самохідного обприскувача Kuhn Parruda 3000 МТ. Саме цій машині з величезними «крилами» хочемо приділити окрему увагу.

Модель Kuhn Parruda 3000 МТ є найбільшою у лінійці Kuhn. Вона зорієнтована на роботу у великих господарствах в складних умовах. Об’єднує в собі гнучкість, надійність, безпеку, економічність та продуктивність.

Об’єм баку цієї машини – 3000 л, в ньому постійно відбувається перемішування розчину задля підтримки рівномірної концентрації. Всередині встановлений бак з чистою водою для промивання обприскувача. Штанга 9-секційна, її довжина становить 30 м. В стандартній комплектації цього обприскувача є гідравлічний автопілот, який передбачає посекційний контроль штанги, що дозволяє економити засоби захисту рослин в межах 15%. Встановлена система навігації AgroNave – це новітня розробка компанії Kuhn. Сучасна система стабілізації штанги має назву Equlibra, також виробництва Kuhn.

Оператор має можливість задати бажану норму обприскування і встановити робочу висоту в діапазоні від 0,5 до 2,7 м. Модель 3030 МТ, у порівнянні з моделями попередньої серії МА, характеризується високим кліренсом – 1,7 м. Це дає можливість спокійно працювати по соняшнику, ріпаку, кукурудзі.

Обприскувач обладнаний автоматичною пневматичною підвіскою, що навіть при коливанні коліс на ямах дозволяє самому обприскувачу залишатись стабільним. Таким чином, машина може працювати з високою швидкістю – до 35 км/год. На швидкості менше 15 км/год. на ньому не працюють.

Обприскувач має 4-циліндровий дизельний двигун з турбонадувом фірми MWM, потужністю 180 к.с. Він володіє високим обертовим моментом, низьким рівнем витрати палива і відповідає європейським нормам екологічної безпеки. Коробка передач – механічна, 12 вперед, 2 назад.

Ключовою перевагою Kuhn Parruda 3030 МТ є його демократична ціна, за рахунок того, що дана модель обладнана механічною трансмісією 4х2, яка є дуже дешевою та надійною в експлуатації, в той час як гідравліку обслуговувати досить дорого. Крім того, така трансмісія дозволяє значно економити паливо – до 30%. Якщо зазначити конкретні витрати – це 0,6 л/га, що є чудовим показником.

Ще однією особливістю даного обприскувача є те, що він найлегший на ринку у своєму класі: якщо конкуренти важать в межах 14 т, то Parruda 3030 МТ – 11 т. Це в сукупності з радіальними шинами дозволяє знижувати тиск і вплив машини на ґрунт, а також підвищує продуктивність машини у важких умовах, зокрема на вологому ґрунті.

Дизайн Parruda 3030 МТ розробляли інженери компанії Kuhn, в ньому враховані всі необхідні умови для комфортної та безпечної роботи оператора. Таким чином, враховуючи численні переваги цього обприскувача, доброму господарю можна сміливо обирати саме його для продуктивного, економічного та комфортного захисту полів.

Привітання та приємні слова клієнта «ВФК»

Після завершення урочистої частини заходу відбувся святковий концерт, де виступили найкращі творчі колективи Волинської області. Згодом редакція журналу «АгроЕліта» спілкувалась з аграріями, які коментували співпрацю з «ВФК» та вітали колег з професійним святом. Зокрема Олександр Вікторович Шумський, СГПП «Рать» (Волинська обл.), розповів:

«Вже два роки ми дуже тісно співпрацюємо з «Волинською фондовою компанією», придбали дуже потужний трактор Fendt 1050, як тільки він зайшов на ринок України, також купили трактор Fendt 936 і декілька причіпних агрегатів. В компанії працюють дуже відповідальні люди, забезпечують якісним сервісом, ідуть на уступки. Вміють чітко донести інформацію про техніку та про особливості користування нею. Сервісні працівники в будь-який час під’їдуть і допоможуть. Співпрацею ми дуже задоволені.  А щодо професійного свята – колегам хочеться в першу чергу побажати гарного врожаю. Ні дощу, ні сонця бажати не треба, бо в збалансованій кількості ні того, ні другого у нас майже не буває. Також зичу здоров’я та натхнення, щоб були сили працювати».

Завантажити статтю: "ОБПРИСКУВАЧ KUHN PARRUDA ВІД ВФК НА ПРОФЕСІЙНОМУ СВЯТІ АГРАРІЇВ"

Дата: 7 грудня 2018
Автор: Татьяна Белинская
Джерело: Журнал «АгроЭлита»
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію