Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF

Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
  • Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
  • Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
  • Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
  • Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
  • Сівалка точного висіву Agrisem CHIEF
Відділ продажу
(0800) 21 11 88 -запасних частин,
олив та мастильних матеріалів
Отримати рахунок
Сівалка точного висіву CHIEF - це результат 8-річного досвіду та розробок! Сівалка використовує технологію точного висіву та враховує актуальні виклики, з якими стикаються фермери. Вона забезпечує комплексне, гнучке та ефективне рішення з надзвичайною точністю. Сівалка оснащена сучасними датчиками та програмним забезпеченням, які гарантують, що кожна насінина буде внесена на потрібну глибину, з правильним інтервалом. Система моніторингу дозволяє взаємодіяти з користувачем, щоб налаштувати та оптимізувати умови посіву та внесення добрив у режимі реального часу.

 

 

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ:

1. Підвищення врожайності: CHIEF дозволяє фермерам висівати насіння на оптимальну глибину, з оптимальними інтервалами та в оптимальний час, що призводить до більш рівномірних сходів та покращення врожайності.

2. Зниження виробничих витрат: Завдяки CHIEF оптимізується кількість насіння, добрив та гербіцидів, що призводить до економії коштів.

3. Ефективне використання ресурсів: CHIEF дозволяє більш ефективно використовувати ресурси, включаючи воду та поживні речовини, що призводить до більш сталого ведення сільського господарства.

4. Підвищення прибутковості: завдяки підвищенню врожайності та зниженню витрат на виробничі ресурси підвищується прибутковість сільськогосподарських операцій.

5. Підвищення екологічної стійкості: Точний висів зменшує використання засобів виробництва та оптимізує використання ресурсів, що дозволяє фермерам зменшити вплив на навколишнє середовище та сприяти більш сталому веденню сільського господарства.

6. Зменшення потреби в робочій силі: Точний висів зменшує потребу в робочій силі, дозволяючи фермерам працювати більш ефективно.

CHIEF: КОНЦЕНТРАЦІЯ ПЕРЕДОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 20/20® Seeding controller 3rd Generation

Рішення, прийняті під час сівби, є вирішальними. На кожному етапі циклу вирощування сільськогосподарських культур необхідно мати точні дані для прийняття рішень. Маючи правильні дані, ви приймаєте ефективні рішення в режимі реального часу на наступний сезон і на майбутнє Вашого господарства.

Консоль 20|20 може бути використана для надання вам найточніших даних про врожайність у полі та інформації для налаштування сівалки, для максимального покращення умов посіву. Вона також може керувати найсучаснішими агрономічними системами на ринку, які керують густотою, тиском на рядок, внесенням рідких добрив, висіванням декількох гібридів та високошвидкісним висіванням. Під час моніторингу борозни, вона оцінює якість посіву, контролює тиск на сошник і притискну силу, а також регулює внесення добрив або обприскування.

Система 20|20 робить все це і дозволяє вам мати точні дані для прийняття критично важливих рішень, а також автоматизує налаштування обладнання для оптимізації Ваших рішень під час кожної операції.

VSET2 ® КОМПЛЕКТНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ СЕЛЕКТОР

Традиційний розподільник насіння вимагає постійного коригування для точного висіву, що призводить до пропусків, дублювання і, зрештою, до втрати врожаю. vSet точно розділяє насіння без будь-яких коригувань, забезпечуючи ідеальне розміщення насіння по всьому полю.

Ефективність дистрибуції є ключовим фактором загальної продуктивності.

Досягнення задовільної точності висіву є обов'язковим. Не всі сівалки можуть впоратися з цими невідповідностями у формі, розмірі та щільності насіння.

vSet досягає точності висіву кукурудзи понад 99%!

VDRIVE ® РЯДОК ЗА РЯДКОМ

vDrive - це електрична система приводу, що не потребує технічного обслуговування, яка дозволяє легко висівати насіння без проблем, пов'язаних з механічним приводом. Ви також контролюєте густоту посіву, виходячи з потенціалу кожної ділянки.

 

ВСТАНОВЛЕНІ РАМИ:

  • Змонтована рама: від 3 до 9м

  • Навісна розкладна рама: від 4,2 до 6,5 м та 2,9м на дорозі

  • Навісна розкладна рама HD: від 6 до 9м та 2,9м на дорозі

  • Рама-метелик: від 4,2 до 6,5 м і 2,9м на дорозі

  • Розсувна рама, 6 рядів. Змінна відстань від 40 до 80 см, від 3 до 4,9 м і 2,9 м на дорозі

  • Телескопічна рама від 3,5 до 4,7 м і 3,5 м в дорозі

×
Отримати рахунок
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію