Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Міжрядний культиватор KVERNELAND ONYX

Міжрядний культиватор KVERNELAND ONYX
  • Міжрядний культиватор KVERNELAND ONYX
  • Міжрядний культиватор KVERNELAND ONYX
  • Міжрядний культиватор KVERNELAND ONYX
Відділ продажу
(0800) 21 11 88 -запасних частин,
олив та мастильних матеріалів
Отримати рахунок
Міжрядний культиватор Kverneland Onyx - це оптимальне знаряддя для механічного прополювання міжрядь на зернових та просапних культурах у великих масштабах та за будь-яких ґрунтових умов.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Міцність і жорсткість для точних прямих ліній.
  • Кожен елемент працює незалежно.
  • Рівномірний контроль глибини по всій робочій ширині.
  • Гнучкість і висока продуктивність.
  • Готовність до роботи в складних умовах.

Деякі бур'яни виробили стійкість до гербіцидів, а хімікати, в свою чергу, уповільнюють розвиток сільськогосподарських культур. Крім того, у суспільстві через боротьбу за екологію знизилася довіра до хімічних засобів догляду за посівами. Таким чином, необхідна альтернатива для ефективної боротьби з бур'янами в різних умовах.

Часті погодні екстремуми, зливові дощі або посухи, змушують замислюватися про "консервацію" вологи за одночасної аерації ґрунту для підвищення засвоєння поживних речовин культурою.

Механічна прополка просапних і зернових культур - це ефективний інструмент для забезпечення здорового росту рослин за допомогою знищення бур'янів, закриття капілярної провідності ґрунту і підвищення газообміну в ґрунті для оптимального засвоєння добрив.

Міжрядний культиватор Kverneland Onyx адаптується до індивідуальних концепцій господарювання та широкого спектру застосування. Завдяки конструкції рами він швидко налаштовується під різні культури та ширину міжрядь. Крім того, робоча ширина може бути збільшена, щоб відповідати вимогам полів і господарств різних розмірів. Окремі ряди можна демонтувати або просто підняти. Рівномірне регулювання глибини та тиску забезпечується по всій робочій ширині.

Kverneland Onyx підрізає коріння бур'янів якомога ближче до культурних рослин, не пошкоджуючи посіви, забезпечуючи пряму траєкторію в посівному ряду. Крім того, руйнування "ґрунтової кірки" після дощу сприяє кращому всходу насіння і відновлює водно-повітряний обмін, стимулюючи фізико-хімічні реакції та життєдіяльність ґрунту. Створюючи ізолювальний шар, що перешкоджає капілярному підйому вологи до поверхні, механічна прополка також збільшує запас води.

Для культиваторів з великою робочою шириною, 9м і більше, ми рекомендуємо використовувати систему автоматичного ведення Kverneland Lynx.

Модельний ряд Onyx складається з 3 моделей:

  1. Onyx 2000 і Onyx 2000F. Зі стандартною навіскою на трактор або Lynx, легка і компактна.
  2. Onyx 3000 і Onyx 3000F. З короткою триточковою навіскою, що підвищує точність прополки. Дозволяє налаштовувати культиватор на міжряддя шириною від 12,5 см!
  3. Onyx 4000 F. З інтегрованим Lynx, що є необхідною умовою для роботи з такою широкою рамою.

ОСОБЛИВОСТІ

КОНЦЕПЦІЯ ONYX

Міжрядний культиватор Onyx компанії Kverneland розроблено для легкого досягнення точного та стабільного результату на полі. Ефективність прополки досягається навіть при високій робочій швидкості, з системою автоведення по рядах Kverneland Lynx або без неї, залежно від ширини міжрядь, починаючи з 12,5 см для зернових культур. Міцна конструкція ONYX забезпечує тривалу точність і довговічність.

Вибіркова боротьба з бур'янами

Міжрядний культиватор ONYX вирізняється максимальною жорсткістю та адаптивністю. За допомогою навісних агрегатів його можна швидко підготувати до роботи на великих полях. Паралелограми зі спеціальними композитними втулками унеможливлюють будь-який знос із люфт прополювальної секції. Стабільність і висока точність забезпечуються навіть за ширини міжрядь 12,5 см. Ексклюзивна система регулювання тиску X-CONTROL (привантаження до макс. 120 кг) зі зручною системою налаштування тиску переносить вагу рами на прополювальні секції. Пропонується широкий асортимент робочих органів із карбід-вольфрамовим посиленням і велика кількість аксесуарів для роботи в будь-яких умовах.

Великий діаметр опорних коліс дає змогу уникнути будь-якого бульдозерного ефекту. Кожен елемент працює незалежно. Оснащений системою GEOCONTROL, підйом до 13 секцій здійснюється автоматично ISOBUS терміналом.

Стимулювання фізико-хімічних реакцій і процесів життєдіяльності ґрунту

Неглибокий обробіток ґрунту на 2 см за допомогою Kverneland Onyx покращує аерацію ґрунту, що є передумовою для протікання фізико-хімічних реакцій (гуміфікації, мінералізації органічного азоту). Культурі забезпечується доступ до поживних речовин, що позитивно позначається на врожайності.

Збереження вологи в ґрунті

Під час прополки Kverneland Onyx створює ізолювальний шар, який зупиняє капілярний підйом води до поверхні, зберігаючи ґрунтову вологу в посівному шарі. "Один прохід прополки (сухий полив) - це як два рази полити", - говорить прислів'я. У зв'язку зі зміною клімату це має велике значення для посушливих районів і загалом сприятливо позначається на початковому етапі росту і розвитку сільськогосподарських культур.

РАМА ONYX

Міжрядний культиватор Kverneland ONYX з подвійною H-подібною рамою має максимальну жорсткість і адаптивність. Готова до нарощування рама швидко готується до роботи на великих полях або при зростанні вашого підприємства.

Подвійна H-подібна рама

Подвійна Н-подібна рама забезпечує максимальну міцність і надійну фіксацію прополювальних елементів. Крім того, вона збільшує силу проникання, передаючи навантаження на стійки культиватора. Його міцна конструкція забезпечує безпечне транспортування дорогами. Відстань між елементами може бути легко змінена завдяки універсальній рамній системі (UF System). Гідравлічні та електричні інтерфейси легко підключаються за допомогою системи "push pull" і перебувають у легкому доступі.

ПНЕВМАТИЧНІ ОПОРНІ КОЛЕСА

Два або чотири опорні колеса, розташовані перед середньою балкою рами або/та на зовнішніх крилах, забезпечують оптимальне копіювання контуру ґрунту, більшу стійкість і постійний контроль глибини, особливо за великої робочої ширини. Регулювання глибини здійснюється механічно за допомогою рукоятки з фіксацією на всіх колесах. Шкала вказує глибину для точного регулювання.

ПАРКУВАЛЬНІ НІЖКИ

Для зберігання машини стандартно поставляються оригінальні паркувальні ніжки. Паркувальні ніжки дозволяють легко та безпечно приєднувати та від’єднувати трактор.

ЛАПИ І СОШНИКИ

 

Kverneland Onyx може бути оснащений різними лапами і сошниками для задоволення будь-яких вимог і умов. Мета - захист рослин під час знищення та подрібнення бур'янів якомога ближче до посівів, збереження вологості ґрунту за рахунок неглибокого обробітку та мінімального зсуву ґрунту.

Регульована за висотою пряма А-стійка з А-подібними плоскоріжучими або L-подібними бічними лезами (бритвами) забезпечує неглибокий обробіток ґрунту з точним підрізанням бур'янів і може використовуватися на всіх культурах. L-подібні ліві та праві леза обмежують засипання ґрунтом молодих посівів. Пропонуються різні варіанти ширини захвату і монтажу для ширини міжрядь від 12,5 до 80 см.

Альтернативний варіант - S-подібні SC-стійки з "качиною лапкою" (DF) або "половинною качиною лапою" (HDF), які дають змогу глибше та інтенсивніше обробляти ґрунт за рахунок більш високого вібраційного ефекту. Опціонально на лапу, розташовану найближче до посівного ряду культури, встановлюється гребенеутворювач, який спрямовує потік ґрунту безпосередньо до лінії висіву. Це особливо зручно для високих культур, щоб уникнути загибелі культури, а не бур'янів у ряду.

ПАРАЛЕЛОГРАМ X-CONTROL

Паралелограми оснащені конічними штифтами і втулками з композитного матеріалу, які забезпечують відсутність бокового зсуву просапної секції та мінімізують будь-яке зношення і люфт. Це забезпечує відмінну стійкість і високу точність при ширині міжрядь від 12,5 см до 80 см. Постійний контроль глибини по всій ширині захвату забезпечує найкращі результати під час роботи з просапними та зерновими культурами. Існує гідравлічна або механічна версія паралелограма. Вони регулюються як за глибиною, так і за тиском.

Обидві версії оснащені системою подвійних пружин для регулювання тиску, ексклюзивним механізмом X-CONTROL. Ця пружинна система забезпечує індивідуальну передачу тиску з рами на лапи до макс. 120 кг і унеможливлює будь-які люфти або підстрибування елементів. Це надає лапам додаткової стійкості під час витримування глибини. Вона залишається абсолютно постійною, що дуже важливо для ефективного прополювання на малих глибинах без змішування ґрунтових шарів.

ЗРУЧНІСТЬ РЕГУЛЮВАННЯ

Компанія Kverneland завжди приділяє особливу увагу безпеці експлуатації та зручності користувача. Завдяки тому, що всі регулювання виконуються без використання спеціальних інструментів, економиться велика кількість дорогоцінного часу! Регулювання Kverneland ONYX легко виконується за допомогою одного гайкового ключа (22 мм). Широкі можливості конфігурації дають змогу задовольнити будь-які вимоги та умови і домогтися найкращих результатів.

  1. За допомогою гідравлічної навіски трактора навісне обладнання вирівнюється по горизонталі відносно всієї рами.
  2. Глибина обробітку встановлюється за допомогою опорних коліс кожного елемента. Регулювання тиску на паралелограмі регулюється за допомогою натягу пружини, яка передає вагу на прополювальну секцію. Шкала допомагає в точному налаштуванні.
  3. Для точного регулювання ширини міжряддя кожна лапа може бути зміщена в бік на поперечних пластинах.
  4. Нарешті, кожне додаткове пристосування, наприклад, пальцевий прополювач, бічні пластини, пальцева боронка, диски тощо, а також тактильні датчики і камера мають бути точно відрегульовані відповідно до умов поля і рівня розвитку рослин.
  5. Пружинне привантаження прополювального елемента підтримує заглиблення і забезпечує постійну робочу глибину.

АВТОМАТИЧНИЙ ПІДЙОМ СЕКЦІЙ

Механічна прополка з функцією GEOCONTROL у поєднанні з ISOBUS-сумісним механічним міжрядним культиватором ONYX - це серйозний крок до точного землеробства та економії коштів. Кожен прополювальний елемент із гідравлічним підйомом паралелограма автоматично піднімається або опускається завдяки системі автоматичного керування секціями GEOCONTROL.

Мета - найкращим чином зберегти рослини під час механічного обробітку, що може бути особливо важливим на полях складної контурності. Ви можете продовжувати прополювання і вночі, оскільки підйом і опускання прополювальних секцій з GEOCONTROL вирізняється точністю і виключає людський фактор.

Міжрядний культиватор Onyx з ISOBUS управлінням автоматизується за допомогою терміналу IsoMatch Tellus PRO або IsoMatch Tellus GO+. Автоматично піднімаючи секції на клинах, він забезпечує по-справжньому точну роботу навіть в умовах поганої видимості або високої культури.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель

Onyx 2030

Onyx 2048 F

Onyx 2064 F

Onyx 2077 F

 

Базова рама (м)

2,84 жорстка

4,80 складна

4,80 складна

4,80 складна

 

Подовжувачі рами (м)

2 x 0,12

-

2 x 0,8

2 x 1,45

 

Ширина рами загальна (м)

2,84 / 3,08

4,80

6,40

7,70

 

Транспортна ширина (м)*

3,08

2,84

2,84

2,84

 

Зчіпка

Стандарт Кат. II

Для міжрядь (см)

45 - 50 - 60 - 70 - 75 - 76.2 - 80

Тип прополювальних лап**

A-стійка з A- та/або L-подібна лапка АБО SC-стійка з DF- та HDF-лапками

Маса при міжрядді 50 см з пальцевою бороною (кг)

763

1230

1565

1720

 

Мін. потужність трактора, к.с.

60

100

110

120

 

 

Модель

Onyx 3030

Onyx 3048 F

Onyx 3064 F

Onyx 3077 F

 

Базова рама (м)

2,84 жорстка

4,80 складна

4,80 складна

4,80 складна

 

Подовжувачі рами (м)

2 x 0,12

-

2 x 0,8

2 х 1,45

 

Ширина рами загальна (м)

2,84 / 3,08

4,80

6,40

7,70

 

Транспортна ширина (м)*

3,08

2,84

2,84

2,84

 

Зчіпка

Компактна Кат. II

Для міжрядь (см)

12.5 - 15 - 16.6 - 20 - 25 - 30 - 37.5 - 40 -45 - 50 - 60 - 70 - 75 - 76.2 - 80

Тип прополювальних лап**

A-стійка с A- і/або  L- подібна лапка АБО SC-стійка з DF- і HDF-лапками

Маса при міжрядді 50 см з пальцевою бороною (кг)

700

1080

1425

1575

 

Мін. потужність трактора, к.с.

60

100

110

120

 

 

Mодель

Onyx 4081 F

Onyx 4092 F

Onyx 40121 F

Onyx 4081 FXL

Onyx 4092 FXL

Onyx 40121 FXL

 

Основна рама (м)

8,10 складна

Подовжувачі рами (м)

-

2 x 0,55

2 x 0,55 & 2 x 1,45

-

2 x 0,55

2 x 0,55 & 2 x 1,45

 

Ширина рами загальна (м)

8,10

9,20

12,10

8,10

9,20

12,10

 

Транспортна ширина (м)*

3,47

3,47

3,47

4,60

4,60

4,60

 

Зчіпка

Інтегрований Lynx 3000

Для міжрядь (см)

12.5 - 15 - 16.6 - 20 - 25 - 30 - 37.5 - 40 -45 - 50 - 60 - 70 - 75 - 76.2 - 80

Тип прополювальних лап**

A-стійка с A- і/або  L- подібна лапка АБО SC-стійка з DF- і HDF-лапками

Маса при міжрядді 50 см з пальцевою бороною (кг)

2095

2430

3405

2150

2430

3405

 

Мін. потужність трактора, к.с.

130

140

150

130

140

150

 

* Транспортна ширина може відрізнятися залежно від варіантів комплектації

** A-tine = регульована пряма стійка; SC-tine = S-подібна вібростійка; A-share = плоска лапка; L-share = бічна L-лапка (бритва); DF = качина лапа; HDF = половина качиної лапи

×
Отримати рахунок
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію