Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 Цілодобова гаряча лінія.
Дзвінки зі всіх номерів безкоштовні
Запчастини

Вікенд колективу «Волинська Фондова Компанія» з представниками компанії «UNIA»

Відомий факт: успішні компанії, люди набагато ефективніше використовують свій час і мають особливий розпорядок дня, в якому і криється секрет їх успіху. Саме так, чітко спланований другий день вікенду колективу «Волинської Фондової Компанії» з представниками компанії «UNIA» пройшов у передмісті Варлюбе в «Hanza Pałac».

Другий день був не менш насичений подіям. Зокрема, у конференц-залі «Hanza Pałac» представники компанії «UNIA» - Міхал Стахлевський та Оксана Хацер організували тренінг для наших працівників, з метою ознайомлення нових тенденцій розвитку компанії, відбулась презентація по новинкам техніки «UNIA» 2019 року. Навчання проводили продукт-менеджери компанії «UNIA»: Томаш Емпель (напрямок грунтообробна техніка) та Славомір Яскула (напрямок посівної техніки).

Як казав німецький мислитель, Йоган Гетте : «Недостатньо тільки отримати знання, їх потрібно застосовувати…». От і «Волинська Фондова Компанія» отриманні знання, навички та досвід від наших партнерів, неодмінно передасть своїм цінним працівникам. Адже, щороку наша компанія проводить навчання для менеджерів з продажу та для наших сервісних інженерів, які є основною цінністю та гордістю нашої компанії.

Після тривалого навчання, представники компанії «UNIA» влаштували для наших працівників «випробовування духом» канатною дорогою та стрибками з тарзанки.

Дата: 26 липня 2019
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію