(0800) 21-11-99 - Продаж с/г техніка. (Дзвінки з усіх номерів безкоштовні)

Волинська фондова компанія

Усі види сільськогосподарської техніки та обладнання
замовити зворотній зв'язок
 

Виробництво консервованих овочів зросло на 61%

25 Травень 2017

У квітні 2017 року виробництво консервованих овочів зросло на 61,3% (у порівнянні з квітнем 2016 р.), яких за цей період було вироблено 2,9 тисячі тонн. Такі дані представлені на сайті Держстату.

Лідерами з нарощування харчової переробки у четвертому місяці поточного року стали маргарин та харчові жири (+44,9% до квітня 2016, вироблено 19,6 тис.т), м’ясо свиней заморожене (+38% до квітня 2016, вироблено 1,3 тис.т) та м’ясо птиці (+31,9% до квітня 2016, вироблено 78,4 тис.т).

В цілому, виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів у квітні 2017 року зросло на 3,1% у порівнянні з квітнем минулого року. За перші чотири місяці цього року зростання склало 4,6% до січня-квітня 2016 року.

Нагадаємо, що виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів у 2016 році зросло на 3,9% у порівнянні із попереднім періодом.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України http://minagro.gov.ua/uk/node/23957